marime text:

200 de copci pentru un copil mutilat de un caine collie!

Un copil de doi ani din Marea Britanie a fost desfigurat de cainile bunicii sale, unde fusese lasat de parinti, la reconstructia fetei micutului fiind necesare doua sute de copci, relateaza publicatia britanica The Independent, in editia electronica.
200 de copci pentru un copil mutilat de un caine collie!

Copilul, in varsta de doi ani, a fost lasat de parintii sai la bunica, pentru ca acesta sa aiba grija de el, mai noteaza, sursa citata care precizeaza ca femeia avea ca animal de companie un ciine din rasa Collie.

Potrivit sursei citate, fata micutului a fost mutilata de animalul de companie al bunicii la interventia chirurgicala pentru reconstructia acestuia fiind necesare doua sute de copci. Copilul va ramane si cu o trauma psihica toata viata, mai noteaza publicatia britanica.

Copilul, Joshua Mann, va suferi si alte interventii chirurgicale pentru reconstructia faciala. Atacul a avut loc week-end-ul trecut, la ferma bunicii sale, din Andoversford, unde parintii l-au dus pe micut pentru ca aceasta sa-l supravegheze. Mama a aratat ca cel mai probabil catelul a devenit agresiv dupa ce copilul a inceput sa-l loveasca in joaca. In acel moment cainele ar fi sarit la fata lui, l-a doborat si l-a desfigurat, a spus femeia.

Oficiali de la organizatii de protectie a animalelor din Marea Britanie au aratat ca oricat de inofensiv pot parea, cainii nu trebuie lasati singuri cu copiii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu