marime text:

11 tineri cercetati penal pentru intretinere de relatii sexuale cu o singura minora, de 14 ani

11 tineri din localitatea vasluiana Otetoaia sunt cercetati penal de politisti pentru intretinere de relatii sexuale cu un minor, dupa ce, in ultimele trei luni, ar fi abuzat de o eleva de 14 ani, din aceeasi localitate.
11 tineri cercetati penal pentru intretinere de relatii sexuale cu o singura minora, de 14 ani
Potrivit politistilor vasluieni, ancheta in acest caz a fost declansata in urma unei sesizari anonime, depusa la Postul de politie Lunca Banului, in care era semnalat faptul ca eleva ar fi fost violata de mai multi tineri din localitate.
 
In urma primelor cercetari, anchetatorii au constatat ca eleva, care frecventeaza cursurile scolii generale din localitatea Lunca Banului, a intretinut de bunavoie relatii sexuale cu 11 tineri, cu varste cuprinse intre 15 si 25 de ani, toti din localitatea Otetoaia.
 
"Pe baza declaratiilor si a cercetarilor desfasurate in acest caz, s-a constatat ca infractiunea de viol nu se confirma. In consecinta, s-a intocmit dosar penal pe numele a 11 tineri sub aspectul savarsirii infractiunii de relatii sexuale cu un minor. Actele sexuale s-au consumat in diverse locuinte ale tinerilor cercetati in acest caz, insa nu se stie daca se faceau in schimbul unor sume de bani sau produse. Toate aceste aspecte se vor stabili pe parcursul cercetarilor", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX Loredana David, responsabil mass-media in cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Vaslui.
 
Aflata in ingrijirea uneia dintre bunicele ei, dupa ce mama a abandonat-o in urma recasatoriei, eleva in varsta de 14 ani a fost internata in Centrul de Primire in Regim de Urgenta a Copilului Abuzat, Neglijat si Exploatat Vaslui, unde beneficiaza de consiliere psihologica din partea specialistilor, avand in vedere trauma prin care a trecut.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu