marime text:

100 de tigani au sarit la gatul medicilor la Targu Jiu!

Uniti si furiosi. Asa au fost peste 100 de romi din Targu Jiu, care au blocat aseara curtea Spitalului Judetean pentru cateva ore. Suparate peste masura ca un personaj important din etnie a murit in urma unui infarct, rudele si prietenii barbatului au vrut sa-si descarce nervii pe medici.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Peste 100 de romi si zeci de masini ale acestora au blocat aseara curtea spitalului judetean din Targu Jiu. Vestea ca Mihai Birita si-a dat ultima suflare in spital le-a infuriat la culme pe rudele barbatului de 51 de ani. Familia voia sa-l transfere la o clinica din Timisoara, numai ca decizia a fost luata prea tarziu.

Familia voia sa-l transfere la o clinica din Timisoara, numai ca decizia a fost luata prea tarziu.

Medicul Grigore Lupescu a spus ca Mihai Birita a fost adus la spital in stare foarte grava: "Era hipertensiv, supraponderal si nu mergea la doctor. Fusese inainte la o taiere de porc, a facut acolo efort si la noi a venit cu dureri la piept si abdomen. seful sectiei, dr. Malaescu a constatat o ruptura de aorta. Intentionam transferul la o clinica din Timisoara, dar, intre timp, s-a produs decesul ", a declarat Lupescu.

Printre persoanele venite in curtea spitalului s-a aflat si fostul candidat la Presedintia Romaniei, Constantin Ninel Potarca, cercetat pentru evaziune fiscala in doua dosare penale si avand interdictie de parasire a localitatii.

Tot taraboiul s-a desfasurat sub ochii pacientilor internati in spital, iar in zona au fost desfasurati politisti si jandarmi, sa tina situatia sub control.

Dupa ce si-au luat mortul acasa, romii au plecat de la spital, tot cu zarva mare. Desi ei au deranjat intreaga unitate medicala, in final nimeni nu a facut nicio plangere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu