marime text:

"100 de euro, ca sa nu-ti iau permisul!". Tariful celor 11 politisti retinuti

100 de euro mita, ca sa nu ia permisul soferilor care incalcau legea. Este taxa pe care o aplicau 11 agenti de politie din judetul Arad si o angajata a Companiei Nationale de Drumuri. Cu totii au fost retinuti, dupa ce ofiterii anticoruptie i-au urmarit o jumatate de an.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Imbracati in civil si cu masini imprumutate de la prieteni, au mers fara centura sau au facut depasiri pe linie continua, ca sa-i prinda pe agentii corupti.

Tacerea politistilor este zadarnica. Procurorii de la DGA au probe clare impotriva lor. Un sofer care n-avea rovinieta a fost sfatuit sa "cotizeze", ca sa nu primeasca amenda. A scapat mai ieftin cu 300 de lei.

Zeci de soferi au depus plangeri la pPrchet, nemultumiti ca politistii si angajata de la Drumuri Nationale le-au cerut bani ca sa-i ierte de amenzi sau sa nu le ia permisul. Negocierile erau scurte.

Mai mult de sase luni, anchetatori in civil au incalcat voit regulile de circulatie, in zona unde lucrau politistii necinstiti. Le intindeau capcane.

Pentru luare de mita, cei 11 politisti pot primi 15 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu