marime text:

10 limuzine de 100.000 de euro fiecare confiscate dintr-o spalatorie auto!

Razie mai putin obisnuita in nordul Capitalei. Inspectorii fiscului au descins intr-o spalatorie auto, de unde au confiscat zece masini de lux.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oficialii sustin ca proprietarii nu aveau actele in regula. Iar Garda Financiara a intrat astfel in posesia unor bolizi evaluati la cel putin 100.000 de euro fiecare.

Seful Garzii Financiare din Bucuresti a renuntat de data aceasta la elicopter, trupe speciale si sirene. A luat cu el numai doi inspectori si, in mai putin de jumatate de ora, au confiscat un adevarat parc auto de lux.

Seful Garzii Financiare sustine ca proprietarul i-ar fi aratat facturi de provenienta a masinilor inregistrate pe numele unei firme fantoma care a fost desfiintata anul trecut.

In timp ce inspectorii puneau sigilii pe rotile bolizilor, in interiorul spalatoriei angajatii isi vedeau de treaba, pentru ca aveau boxele pline. La un moment dat si-a facut aparitia si proprietarul terenului pe care a fost construita spalatoria si a incercat sa explice cum au ajuns bolizii in curte.

VOX
un cetatean care trebuie sa apara in cateva minute , este la universitate. este proprietarul celor 6 masini care le-a lasat aici ca n-avea unde sa le lase// habar n-am nu stiu nu cunosc.

Odata confiscate, masinile vor ajunge in proprietatea fiscului si vor fi vindute la licitatie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu