marime text:

De fata cu toata lumea - o fata de 15 ani din Dambovita a fost violata in parc!

O trauma greu de uitat i-a marcat adolescenta unei fete de 15 ani din Gaesti, Dambovita. Isi insotea o colega la toaleta, in parcul central din oras, cand a fost prinsa de un individ agresiv, care, sub amenintarea cutitului, a violat-o.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs. 

Colegii de scoala ai tinerei au sunat la 112 si suspectul a fost prins imediat. Este un client mai vechi al politistilor. Acum psihiatrii trebuie sa stabileasca daca barbatul a avut sau nu discernamant atunci cand a comis fapta.

In fata unor copii care se jucau in parc, individul a atacat-o pe fata. I-a spus ca are un cutit si ca o va injunghia daca se impotriveste. De oribila intamplare, parintii ei au aflat de la un coleg de scoala, care a gasit-o in stare de soc. 

Bietii oameni nu pot sa inteleaga de ce era liber individul care le-a nenorocit copila. In februarie, anul trecut, dupa ce le-a amenintat cu un pistol de jucarie pe angajatele unei banci, acelasi individ a ajuns in fata psihiatrilor. Acestia au decis insa ca are discernamant redus, i-au prescris un tratament si l-au eliberat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu