marime text:

1.000 de oameni la inmormantarea viceprimarului asasinat! Nimeni nu vorbeste si nu mai vinde lemn!

Toata lumea stie ceva, nimeni nu vorbeste de frica, exact ca in "Cronica unei morti anuntate". Se intampla la Joseni, in Harghita, unde viceprimarul asasinat cu trei gloante a fost inmormantat miercuri.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Comuna intreaga l-a plans, insa soptit, oamenii vorbesc despre razbunare si despre trecutul intunecat al victimei. Intamplator sau nu, Csala Zsolt era asteptat la tribunal, intr-un dosar cu defrisari ilegale. De cand a murit, nimeni nu mai vrea sa vanda lemn, cu sau fara factura.

Procurorii sunt convinsi ca oficialul avea legaturi cu mafia lemnului. Vineri, trebuia sa apara la tribunal intr-un dosar mai vechi. Ar fi taiat peste 700 de copaci nemarcati din padurea lui si astfel a incalcat legea.

Viceprimarul avea pe rol si alte conflicte, cu oameni nemultumiti de terenurile care le-au fost retrocedate. Un amanunt important, in conditiile in care anchetatorii cred ca asasinul a avut mai multi complici, care au pandit victima in momentul crimei.

Oricum, pedeapsa primita de viceprimar a fost luata in serios de toti cei care au afaceri cu lemn in Joseni. De cateva zile, doar cu recomandari serioase mai gasesti un intermediar ca sa iti incarce cheresteaua dorita. Cu acte, o barna de 6 metri costa 550 de lei, plus TVA. Fara, 490 de lei. Asta daca ai noroc sa bati cu palma cu cineva. Afacerile au fost sistate, in conditiile in care zona este impinzita de anchetatori.

In plus, cam 1.000 de oameni au fost la inmormantarea lui Csala Szolt. Fara sa spuna clar, multi dau de inteles ca in trecutul lui au existat episoade dubioase.

Viceprimarul avea 43 de ani, era casatorit si avea doi copii mici.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu