Downloadul NU este ILEGAL - top 5 mituri despre piraterie
Downloadul NU este ILEGAL - top 5 mituri despre piraterie

Pirateria devine un subiect tot mai sensibil intr-o tara ce are o uriasa problema la acest capitol. In jurul DC++ si a torrentelor s-au construit mai multe mituri, unele adevarate, altele false.

31826 vizionari
5 septembrie 2011 15:14

Alerta in Mangalia, unde politistii sunt in cautarea unui individ, probabil obsedat sexual, care ataca fete in lift, unele de numai 10-11 ani. Barbatul intra odata cu ele, blocheaza usile ascensorului si apoi se dezbraca si le vorbeste murdar.

(citeste toata stirea)
Psihopat, obsedat de fetitele de 9 -10 ani, frumoase si blonde, in libertate! Obsedat sexual, prins de politisti: pipaia fetele pe strada! Un obsedat sexual ataca o femeie, in scara blocului! VIDEO
17 2011 09:46

Proaspat casatoriti, doi tineri au ales insulele Seychelles pentru a-si petrece acolo luna de miere. Nu stiau insa ca acel loc ii va desparti pentru totdeauna. Ian Raymond, in varsta de 30 de ani, a murit mancat de viu de un rechin, sub privirile neputincioase ale sotiei lui.

(citeste continuarea)
Si-a tatuat un rechin pe bratul amputat! FOTO SOCANT A privit moartea in ochii unui rechin de 20 de tone! VIDEO ULUITOR!
11 2011 22:15

Obiect misterios filmat de pasagerul unei aeronave, care voia sa-si testeze aparatul foto nou cumparat. OZN-ul, care se deplaseaza mult mai rapid decat avionul in care se afla pasagerul, seamana izbitor cu unul observat in urma cu trei ani, tot de la bordul unui aparat de zbor.

(citeste continuarea)
Un OZN aproape invizibil - vezi cea mai recenta aparitie misterioasa! VIDEO Crime Time Live Show - Cazul Roswell - au capturat sau nu americanii un OZN? VIDEO