marime text:

Vine Sfarsitul Lumii? - statuie celebra cu Iisus in FLACARI dupa ce a fost lovita de fulger! VIDEO

O statuie de 250,000 de dolari ce-l infatisa pe Iisus Hristos a ars pana la ultima bucata dupa ce a fost lovita de un fulger. Au aparut imediat si speculatiile, multi spunand ca fulgerul n-a lovit din intamplare statuia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Vine sfarsitul lumii" a fost prima reactie pe care au avut-o cei din jur, privind catre ce-a mai ramas din statuia care in 6 ani de existenta a devenit celebra. Localnicii ii spuneau "Touchdown Jesus" pentru ca pozitia bratelor era similara cu cea prin care un arbitru semnalizeaza un eseu in fotbalul american.

Altii spun ca e doar o alta dovada ca una dintre cele 10 porunci nu este respectata. "Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor" e porunca in jurul careia s-au construit poate cele mai mari discutii. Multi crestini considera ca statuile cu sfinti incalca intocmai aceasta regula.

Nici ateii n-au ramas fara replica in urma incendiului. "Noi cerem mereu sa fim trasniti de fulger ca dovada ca exista Dumnezeu, dar noua niciodata nu ni se intampla asta" au spus ei.

Nu este prima oara cand o statuie cu Iisus e lovita de fulger. "Cristos Mantuitorul", celebra statuie ce troneaza peste Rio de Janeiro in Brazilia a fost si ea lovita de fulger in 2008. Pagubele provocate atunci au fost indreptate prin lucrari ulterioare efectuate asupra statuii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu