marime text:

Un american sustine ca a filmat un OZN care ii survola locuinta! VEZI VIDEO

Un american din Carolina de Sud este cel mai nou membru in clubul pamantenilor convinsi ca extraterestrii ne viziteaza. El pretinde ca a filmat un OZN, care i-a survolat locuinta. Pana cand specialistii se vor pronunta in privinta dovezilor, omul spune ca a devenit un inversunat "vanator" de farfurii zburatoare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intr-un cartier obinuit din Simpsonville, Jawad Ashy a avut parte de cea mai incitanta experienta din viata. El s-a dus imediat cu gandul la Dosarele X. Crede ca are dovada, inregistrata de camera lui video. Trebuie sa fie un OZN, repeta el, parca incercand sa se convinga singur.

Astronomii spun ca si Venus si Jupiter erau vizibile pe cer in momentul cand a fost facut filmul. Insa nu inseamna neaparat ca Ashy a filmat doar o planeta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuPapal (2011-02-02 16:23:38)
Un OZeNe-u :)))0
raspunde »
Domnul Extraterestru (2010-11-08 16:45:12)
Venisera extraterestrii sa o f*ta pe nevastasa :))
raspunde »
badjoke (2010-10-09 19:35:07)
Te-a bantuit preotu dupa strada, vrea sa ti-l bage in *** si a aruncat cu farfuri zburatoare din avion sa-ti cada in cap :))
raspunde »
sara (2010-09-21 14:19:10)
Nu stiu cine se ocupa pe aceasta pagina de fenomene OZN dar eu am filmat din casa aparitii stranii pe cer care nu l-ea dat publicitati pana acuma.Ce am vizionat pana acuma pe internet nu se compara cu imaginile filmate de mine.Cineva poate sa ma contacteze? NUMAI CEI AUTORIZATI AI PAGINI!!!
raspunde »