marime text:

ULUITOR - Fantoma unui Cavaler al Apocalipsei la protestele din Cairo! VIDEO

Unul dintre "Cavalerii Apocalipsei" a vizitat Egiptul - asta sustin multi dintre cei care au vizionat clipul ce a inceput sa faca senzatie pe internet.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In imaginile filmate si difuzate de postul american MSNBC apare o silueta misterioasa ce aduce cu fantoma unui calaret. Aceasta dispare dupa cateva secunde, parand ca isi ia zborul.

Editorii video care au urmarit clipul spun ca e posibil ca imaginea sa fie de fapt reflectia unor lumini de pe strada, dar si ei recunosc ca, in contextul dat, "aparitia" are o insemnatate aparte.

Cei Patru Cavaleri ai Apocalipsei apar in ultima parte a Bibliei, fiind descrisi ca reprezentanti ai Razboiului, ai Foametei, ai Ciumei si ai Mortii. 

Imaginile originale, needitate:

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuDean (2011-05-22 22:25:58)
haha...e o explicatie simpla...eu am urmarit filmuletul de jos iar daca te uiti atent toata camera este murdara cu apa si praf iar "cavalerul" se misca simultan cu camera si dispare treptat.....defapt e reflectia luminii in apa aia jegoasa.....daca analizezi putin e suta la suta logic.....sunt sigur ca cei din STAFF-ul PROTV stiau da nu aveau ce sa mai puna sa atraga prosti
raspunde »
urasc cocalari! (2011-05-22 01:53:38)
bai oameni buni si sanatosi la mine!!urmariti videoclipul mai mic de sub ala mare de sus si pe la min1.19 cand incepe pana spre ''zbor'' de nu se mai vede uitativa cu mare atentie ca obiectivul camerei este murdar! in spatele iepei sau cal ce o fi mai sunt niste 3-4 puncte de praf !colmea este ca se termina subit si inregistrarea..asa ca mai lasa-ti cai verzi pe pereti si vedetiva de viata asa cum e ia nu mai fiti asa sceptici cu viata cand este sa fie o sa fie asta e!!nu sunt nici ateu sunt normal da pre multe baliverne se da pe tv!si nu uitati ?cu televizoru'se prosteste poporu'.
raspunde »
573fanM40 (2011-04-30 07:34:49)
Mdaa... Fie ca vrem,fie ca nu,acesti cavaleri exista.Stiu ce vorbesc.Exista si Dumnezeu.Si iar stiu ce vorbesc.Spun ca exista nu doar de la nivelul constiintei,ci spun ca pe ceva ce am avut ocazia de a verifica.Nu am facut-o eu prin nustiu ce ritualuri,ci pur si simplu mi s-au intamplat,iar eu am fost doar martor,sau spectator.Nu ma laud,nu vreau sa ies in evidenta,dar cam de la varsta de 9 ani am tot trait unele experiente "paranormale".De la accident de autobuz urmat de o moarte clinica de cca 6 ore,la a fi martorul unei "sedinte" la nivel "inalt" urmat de ceea ce s-a intamplat la 9/11,adica a doua zi dupa sedinta.Repet,nu vreau sa ma dau mare,dar pur si simplu le-am trait fara voia mea,fara a le cere,ci pur si simplu,cred eu si e doar parerea mea,au vrut "ei",cine or fi nu stiu,ca sa mi le arate.De ce? Iar nu stiu.Poate sa le fiu martor si sa le prezint oamenilor realitatea ca "Ei" exista fie ca vrem noi,fie ca nu,fie ca ne place fie ca nu si ca intr-o zi ne vom confrunta cu ei,fie ca ne place sau nu.Sunt multe de spus aici ptr ca intr-o viata de om am trait citeva "experiente"(am pus ghilimelele ptr ca poate sunt martorul unor experiente pe care Ei le fac cu unii din noi,pe care si-i aleg dintre noi,cam fara sa ne ceara acordul) cu care unii s-ar lauda si ar iesi in fata pe toate posturile tv.Eu nu caut faima nici nu imi pasa de ea,dar asa cum spuneam suntem martorii unor evenimente ce se intampla si a unora ce vor urma care ies si vor iesi din sfera a ceea ce noi numim normal.
raspunde »
cristina (2011-04-13 16:16:10)
interesant
raspunde »
codrincodrin (2011-03-31 18:40:46)
cine stie !!!io nu imi dau cu parerea degeaba
raspunde »
.... (2011-03-25 18:12:35)
acum se rade...nu peste mult o sa se planga...cel din videoclip arat ca primul din partea dreapta
raspunde »
edward (2011-03-24 13:00:07)
cand o sa inteleaga lumea ca religia a fost inventata pt a controla oamenii. e singurul lucru prin care poti controla miliarde de oameni. absolut toate religiile urmaresc acelasi lucru, si anume, puterea, si mai nou banii.
raspunde »
Alexandra iulia (2011-03-21 14:49:33)
NU cred deloc!!!!Doar DUMNEZEU poate sti cand va veni Sfarsitul Lumii!!!!
raspunde »
g3org3 (2011-03-17 15:43:36)
nu cred in dastea
raspunde »
DANNY (2011-03-13 00:25:53)
Ok! Da este o reflectie de la flacarii... dar chiar si asa conturul se vede destul de bine fata de o flacara/ii, iar pana la urma chiar si reflectie e tot un semn de la cel de sus... nimic nu este la voia intamplarii deci RELIGIA 0-0 STIINTA
raspunde »