marime text:

Ucis de vampiri pentru ca era prea amuzant! Vezi o poveste INCREDIBILA!

Povestile cu vampiri nu sunt doar desprinse din carti sau din filmele de pe HBO. Traim intr-o lume atat de nebuna incat ele devin realitate.
Ucis de vampiri pentru ca era prea amuzant! Vezi o poveste INCREDIBILA!

In 2001, Daniel si Manuela Ruda au tinut parca sa demonstreze tuturor cat de dusi cu capul sunt. Cei doi nemti l-au ucis pe un coleg de munca al lui Daniel cu 66 lovituri de cutit, l-au lovit si cu un topor pentru ca apoi sa-i bea sangele.

Au sarbatorit crima cu o partida de sex in COSCIUGUL Manuelei. Cand au fost interogati de politie dupa retinerea lor, au spus ca au actionat la ordinele Diavolului. Victima Frank a fost descrisa drept "atat de amuzanta incat era pacat sa nu-l faca si pe Diavol sa rada".

In timpul procesului cei doi au continuat sa actioneze ca doi satanisti incurabili. I-au amenintat pe martori, au afisat simboluri satanice si n-au lasat pentru nicio clipa sa se inteleaga ca ar simti vreo remuscare. In 5 si respectiv 3 ani cei doi vor fi eliberati din inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariuCristina (2011-04-20 10:43:07)
Daca erau romani, imediat urlau toate ziarele..in toate tarile... aratind cu degetul spre Romania, dar pentru ca sunt nemti ...e ok...e normal.. Jegosii astia de nemti, francezi, italieni si spanioli, nu-si vad gunoaiele lor autohtone... si nici pe alti straini, cum ar fi albanezii care sunt extrem de violenti...Ne vad vad doar pe noi romanii si pentru cativa...ne ataca pe toti.
raspunde »