marime text:

TULBURATOR. Bebelusul care s-a nascut cu doua capete! VIDEO

Nastere neobisnuita in orasul indian Tirupati, unde medicii au adus pe lume un baietel care avea doua capete. Din pacate, bebelusul a supravietuit doar o ora.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit doctorilor, cel de-al doilea cap s-ar fi format dupa ce geamanul copilului ar fi incetat sa se dezvolte in uter.

In urma cu doi ani, intr-un India, s-a nascut o fetita care avea patru ochi, doua nasuri si doua guri. O parte dintre localnici a fost convinsa ca este vorba de o reincarnare a zeitei hinduse Ganesh.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuAya (2011-01-08 19:05:21)
Uuu .. daca traia era cel mai destept de pe tot globul :)) cum se zice : 2 capete sunt mai bune ca unul :))
raspunde »
oarecare (2011-01-04 17:06:30)
este foarte interesant ca aproape toate cazurile astea incredibile se intimpla numai in india,oare de ce?,sa fie credinta lor de vina? se inchina la toate chipurile si cheama duhurile mortilor,fac tot felul de matanii ciudate,poate de aici li se trage...cel putin eu asa cred....!!!
raspunde »
AlExAndrU (2010-12-28 11:42:17)
Inca o mare minciuna facuta de Indieni ce nu m-ai pot inventa si ei ca s-a primeasca si ei niste bani ca nu le ajunge ce au.''Vaide eii".S-ai fereasca...de mine sa nu ajunga pe mana mea ei sunt niste **** *******asta sunt ei :))
raspunde »