marime text:

Sfarsitul Lumii s-a amanat pana la noi preziceri! Pastorul care a anuntat Apocalipsa a dat-o din nou in bara

Este trecut de ora 19 si iata suntem bine-merci, ceea ce inseamna ca Harol Campling - pastorul american care dadea ca sigura Apocalipsa pe 21 mai 2011, la 6.00 seara - a mai gresit o predictie.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sa nu ne grabim, ar spune unii, pentru ca exista mai multe variante. In functie de fusul orar in care am putea fi chemati la Judecata de Apoi. Toata aceasta teorie care a isterizat o parte dintre paminteni a fost subiect de glume, dar si de dezbatere printre romani.

Acest pastor american a prezis un cutremur-gigant, cum nu s-a mai simtit pana acum, care va face inconjurul lumii si va rade omenirea de pe fata pamantului. La fix 7.000 de ani de la Potopul Biblic. O avea, n-o avea dreptate, ceva-ceva se intampla pe pamant, simt si romanii.  

Intr-o prima instanta, pastorul a prezis ca Apocalipsa va avea loc la ora 6.00 seara, ora locala oriunde ne-am afla.

Insa in Noua Zeelanda, Australia, Japonia, Rusia si chiar Romania ora 18.00 a trecut deja si simplul fapt ca sunteti in fata televizorului ne spune ca predictia nu s-a adeverit.

Exista insa si varianta B potrivit careia Apocalipsa urmeaza sa aiba loc la ora 6 seara, ora Americii. Adica undeva intre 2 si 6 dimineata ora noastra, in functie de coasta.

Patriarhia Romana refuza sa comenteze speculatiile legate de sfarsitul lumii. Sambata, unul dintre cei mai importanti conducatori ai Bisericii Ortodoxe Grecesti le-a vorbit, printre altele, credinciosilor adunati pe dealul Mitropoliei, in Bucuresti, si despre Apocalipsa.

Posterele uriase care anunta 21 mai 2011 drept ziua sfarsitului lumii au impanzit orase din intreaga planeta. Inclusiv de la noi. Cine se uita cu atentie observa insa ca este vorba despre o reclama la un post de radio.  O afacere estimata la 120 de milioane de dolari.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu