marime text:

S-a culcat cu o migrena si s-a trezit vorbind cu accent francez

Un fapt incredibil i-a intors viata pe dos unei britanice de 49 de ani. Kay Russell s-a dus intr-o seara la culcare cu o migrena insuportabila si s-a trezit vorbind cu un puternic accent francez, limba pe care nu a stapanit-o niciodata. Vocea ei nu a mai sunat cunoscuta pentru niciunul din membrii familiei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Kay Russell a fost consultata de medici, iar acestia au gasit o explicatie aproape incredibila pentru ce i s-a intamplat femeii; au spus ca migrena i-a afectat o parte a creierului care controleaza vorbirea. Nu au gasit insa nicio explicatie stiintifica pentru accentul pe care l-a dobandit peste noapte Kay si i s-a stabilit diagnosticul de Sindromul Accentului Strain.
 
Desi multe persoane o invidiaza pentru accentul ei, pentru Kay ceea ce i s-a intamplat este o nenorocire. Pentru ca are acest “defect” de vorbire, femeia si-a pierdut si slujba in domeniul vanzarilor pe care o avea si este nevoita sa-si ia viata de la capat.
 
Alte cazuri asemanatoare
 
Anterior au mai fost cateva cazuri asemanatoare. De exemplu, Anne Bristow-Kitney, de la BBC, a vorbit cu accent scotian dupa un atac cerebral pe care l-a suferit in 1996. In cazul ei medicii au spus ca in trecut femeia a intalnit un scotian, iar creierul i-a inregistrat accental si i l-a transmis atunci dintr-un oarecare motiv.
 
Wendy Hasnip, o profesoara din Yorkshire, a inceput sa vorbeasca cu accent frantuzesc dupa un atac cerebral suferit in 1999, iar Lynda Walker, care a lucrat ca administrator la Universitatea Newcastle, s-a trezit vorbind dintr-o data cu accent Jamaican.
 
 
 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu