marime text:

OZN filmat deasupra unui templu islamic din Ierusalim! VEZI VIDEO

O minge luminoasa a fost vazuta plutind deasupra unui templu din Ierusalim, duminica dimineata. Au fost mai multi martori ai misterioasei aparitii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Obiectul, despre care toti spun ca nu au nicio indoiala ca a fost un OZN, a fost filmat din patru locuri, de oameni diferiti. Evenimentul i-a surprins pana si pe specialisti, care nu au nicio explicatie. 

Obiectul, de forma circulara, a fost vazut coborand incet spre Ierusalim, chiar deasupra Cupolei Stancii, un sanctuar vechi musulman.

La un moment dat s-a aprins puternic, apoi a tasnit spre cer cu o viteza uimitoare.

Adeptii fenomenului OZN spun ca filmele sunt dovada suprema ca extraterestrii exista.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuYoMariaN (2011-04-06 12:30:23)
ba astea cu credintele lor ma dezgustati cu teoriile voastre despre ozn-neuri ".... ozn-urile sunt draci...." fiti seriosi oameni bun este imposibil sa fim singuri in univers. " filogic " tu numai logic nu esti, esti incuiat la minte ca multi alti care incearca sa explice totul ca niste apariti divine, intrati pe youtube si cautai acolo videouri despre ozn-ul din ierusalim ca sunt 6 oameni care filmeaza acelas obiect din parti diferite ale orasului, al 6-lea video nu se stie daca e fals sau nu acuma se analizeaza dar restu 5 sau dovedit ca sunt autentice!! asa ca inainte sa postati un coment si mai ganditiva daca vreti sa explicati voi fenomenul ca printr-o aparitie dumnezeiasca caci omul a fost in spatiu si pe luna si nu a vazut pe nimeni acolo sus stand pe un nor cu toiagul in mana, asta nu e un film nici o poveste sf. este realitatea si nu mai putem trece cu vederea asemenea lucruri pt ca sunt din ce in ce mai multe rapoarte cu privire la ozn-neuri.
raspunde »
Andrei (2011-04-05 17:26:29)
Nu stiu ce sa zic uni colegi spun ca EXTRATERESTRII sunt draci care vin pe pamant cu aceste masinari numite "farfri zburatoare" No comment din partea mea ..... sau mai este un filmulet tot pe acest site cu unu care crede in extraterestri cu o credinta ... care nu stie daca sunt 8 sau mai multi in romania ..... dar cea ce e important e ca si nasa a recunoscut de exixtenta extraterestrestrilor...... dar pe aceasta inregistrare i.am aratato colegului meu si a spus ca nu stie ce sa fie ... mai vorbim pe acest subiect
raspunde »
iop (2011-03-31 23:07:37)
"nu exista ozn-uri" bla bla bla... Bai baieti ce aveti ma? Cum ma sa nu existe? Tu cum mama dreaq ai aparut pe pamant? Din supa nu? Sau din maimuta? wtf..?!
raspunde »
sjb (2011-03-25 21:53:39)
BA FRATE ...CAT DE TAMPIT POTI SA FII SA ZICI K NU EXISTA EXTRATERESTRII:)))).....TREBUIE SA FII DESTUL DE IGNORANT SA CREZI K NU EXISTA VIATA PE ALTE PLANETE ...SUNT CEL PUTIN 1 MILION (CHIAR MAI MULT) DE CIVILIZATII IN GALAXIA NOASTRA....SA NU VB DE UNIVERS CARE ESTE APROAPE SAU CHIAR INFINIT =)))....CAT MA AMUZA IDIOTII ASTIA
raspunde »
filogic (2011-03-15 16:10:51)
nu exista ozn-uri sunt doar trucaje,inventiile unor oameni nebuni,treziti-va
raspunde »
Diana (2011-03-10 18:11:50)
Chiar S-a imtamplt aces lucru,dar acest videoclip este fake .
raspunde »
gil (2011-03-04 16:03:35)
se stie ca ozn urile sant dracii !! cei ce vorbesc despre extrateristrii nu ne spun daca ei cred ca aceia au suflet sau sant animale
raspunde »
diana (2011-02-17 20:25:57)
e fake luminile sunt prea oscene si in plus inainte sa plece nu a luminat uitati-va mai atent
raspunde »
filme online (2011-02-17 18:09:09)
http://***** filme online
raspunde »
JOHN IVAN (2011-02-10 06:57:35)
RASPUNS....AM DOCTORAT...ETC.CINE SE SIMTE CU MUSCA PE CACIULA ,( SIGUR NU LE CONVINE LA MULTI )....ZICE CA ESTI NEBUN ..AM MAI CITIT ( COMENTARII ) EU ACESTE METODE SECURISTE GEN :PSD,PC,PNL....ETC.
raspunde »