marime text:

Oracolul heavy metal - Ozzy a "prezis" moartea Printesei Diana

Rockerul britanic Ozzy Osbourne sustine ca a prezis moartea printesei Diana cu doar cateva zile inainte de producerea tragicului accident din Paris in urma caruia printesa de Wales si-a pierdut viata.
Oracolul heavy metal - Ozzy a  prezis  moartea Printesei Diana
Fostul solist al trupei Black Sabbath a declarat ca in august 1997, cu cateva zile inainte de accidentul printesei Diana, a avut o noapte foarte agitata si marcata de vise ciudate si i-a povestit unuia dintre asistentii sai despre premonitia macabra pe care a avut-o.
 
"Imi amintesc ca intr-o vreme cand printesa Diana era inca in viata, m-am trezit intr-o dimineata si i-am spus asistentului meu: «Stii ceva? Ceva foarte rau urmeaza sa i se intample». Si, la doar cateva zile, a avut loc tragedia din Paris", a declarat Ozzy Osbourne, intr-un interviu acordat publicatiei britanice Sunday Times Magazine.
 
"Desigur, daca cineva isi traieste viata cu o astfel de intensitate, ca si cum ar conduce automobilul cu 300 de mile pe ora, nu trebuie sa fii clarvazator pentru a prevedea ce urmeaza sa i se intample", a adaugat muzicianul britanic.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu