marime text:

Oficial UE, in cruciada pentru desecretizarea dosarelor OZN

Un oficial al Uniunii Europene au declanasat o adevarata cruciada cu scopul de a desecretiza toate dosarele legate de OZN-uri si de a afla adevarul cu privire la posibilele vizite ale extraterestrilor pe Pamant.
Oficial UE, in cruciada pentru desecretizarea dosarelor OZN
Mario Borghezio, presedintele Partidului Ligii Nordului din Italia, a inaintat o solicitare oficiala prin care solicita guvernelor celor 27 de state membre ale Uniunii Europene sa faca publice dosarele OZN pe care le detin. Potrivit informatiilor publicate pe site-ul Parlamentului European, solicitarea a primit 17 semnaturi.
 
Mario Borghezio spera ca initiativa lui va duce la infiintarea la nivel european a unei comisii OZN. Conform textului declaratiei “mai multi membri ai comunitatii stiitifice au fost interesati de problema OZN-urilor si au denuntat secretomania oficialilor din jurul acestui subiect… un studiu al materialelor stocate de guverne ar aduce beneficii stiintifice si tehnologice importante”.
OZN-urile au mai fost puse anterior in discutie in Parlamentul European. Dupa ce, in 1990, in Belgia a fost semnalata prezenta mai multor obiecte zburatoare suspecte, europarlamentarul belgian Elio Di Rupo a propus infiintarea unui Centru European de Observare a OZN-urilor.
 
Un alt parlamentar european, Tullio Regge, a preluat initiativa lui Elio Di Rupo si a sugerat ca Centrul National Francez pentru Cercetarea Spatiului ar trebui transformat in Centru de informare OZN.

Borghezio este ultimul oficial European care intentioneaza sa uneasca toate statele membre ale UE intr-o cruciada OZN. El propune declasificarea toturor dosarelor despre vizitele extraterestre si toate informatiile sa fie aduse la cunostinta opiniei publice.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu