marime text:

Judecatorul care a condamnat zeci de oameni la moarte bantuie acum un muzeu! FOTO

Un grup ce investigheaza activitati paranormale a facut publica o poza in care sustin ca au surprins fantoma unui judecator renumit pentru numarul mare de oameni ale caror executii le-a comandat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In timpul cautarilor efectuate in Muzeul din orasul englez Dorchester, echipa a folosit camere cu infra-rosii, bariere cu alarma si aparate cu care au masurat campurile electromagnetice. "Ceea ce am gasit este extraordinar, suntem incantati" a spus seful echipei - Trudy Jordan.

Cei din echipa sustin ca intr-una din inregistrarile lor apare judecatorul George Jeffreys, cunoscut pentru nenumaratele executii dictate. Legatura cu muzeul este simpla - scaunul de pe care Judecatorul Jeffreys dadea sentintele se afla expus acolo.

Fanii paranormalului asteapta acum ca o alta poza sa fie facuta publica de cei care au investigat muzeul. Acestia spun ca in aceasta imagine au surprins spiritul unei femei ce poarta o pelerina, dar nu are cap!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu