marime text:

ISTERIE in Nigeria - un barbat e acuzat ca a furat un penis prin magie neagra!

Un barbat a fost aproape linsat in orasul Jos din Nigeria, dupa ce a fost acuzat ca a furat organele genitale ale mai multor persoane.
ISTERIE in Nigeria - un barbat e acuzat ca a furat un penis prin magie neagra!

Presa din Nigeria scrie despre cum un barbat de 20 ani a intrat intr-un magazin din orasul Jos si a inceput sa stea de vorba cu cei doi vanzatori. Momentul de panica a intervenit cand unul dintre ei a tipat ca i-a fost furat penisul!

In scurt timp s-a strans o adevarata armata de cetateni nervosi ce aproape l-au linsat pe tanarul acuzat ca ar fi folosit magie neagra pentru a-i fura penisul vanzatorului.

Un batran a reusit sa-l salveze pe presupusul vrajitor pe care l-a predat apoi politiei. Oficialii din Nigeria investigheaza acum acest furt de organe genitale.

Sindromul denumit koro este cunoscut in China si in Africa si este asociat cu o isterie in masa prin care oamenii incep sa fie convinsi ca li se micsoreaza organele genitale. In China explicatia medicala traditionala este ca "ficatul isi pierde yang-ul", dar in Africa acest simptom este asociat preotilor voodoo.

5 persoana acuzate de furturi de organe genitale au fost ucise de oameni de-a lungul ultimilor 10 ani in Africa, pana cand politia a intervenit pentru a opri violentele.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuCristina (2011-05-25 14:40:55)
Ala a ramas cu "penele-n" gura...Doamne ce frumos e tipu !! Am lesinat de ras la stirea asta si mai ales la poza pe care ati afisat-o !:)))))))))))))))))))))))))))
raspunde »
Bianca (2011-02-11 17:45:09)
doamne fereste:))=))mor de ras
raspunde »
Papal (2011-02-02 16:56:05)
O sa le vanda la sex shop =)))
raspunde »
safari (2010-12-17 15:50:17)
am de spus un singur lucru: :))
raspunde »
Bogdan (2010-11-17 14:16:54)
Ce imi vine sa rad!!!
raspunde »