marime text:

INFRICOSATOR! Tanara posedata de demoni, care a inspirat "Exorcizarea lui Emily Rose"! VIDEO

A murit dupa un ritual de exorcizare si a inspirat doua filme care te fac sa simti fiori reci pe sira spinarii - "Exorcizarea lui Emily Rose" si "Requiem". Este vorba de Anneliese Michel, o tanara din Germania, de religie catolica, despre care s-a spus ca ar fi posedata de demoni.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Suferintele fetei au fost considerate de medici drept grave afectiuni psihiatrice. Manifestarile au inceput pe cand fata avea doar 16 ani si au durat pana la moartea ei, sapte ani mai tarziu. Un ritual de exorcizare i-a provocat direct sau indirect moartea.

Ambii preoti care au tinut ritualul au fost condamnati pentru ucidere prin neglijenta. Desi initial autorizase exorcizarea, Biserica Romano Catolica si-a schimbat ulterior pozitia si a afirmat ca tanara suferea de o boala mentala.

Foarte multi oameni cred ca fata a fost cu adevarat posedata de demoni, iar mormantul ei este vizitat chiar si in zilele noastre de numerosi turisti.

Anneliese Michel
s-a nascut pe 21 septembrie 1951 si a decedat pe 1 iulie 1976. Oficial, ea a murit de foame si din cauza deshidratarii.

In 1969 a suferit primul atac epileptic. La scurt timp, a inceput sa aiba halucinatii in timp ce se ruga si a auzea voci care ii spuneau ca este "posedata". Inainte de 1973, Anneliese era deprimanta si se gandea la sinucidere. Comportamentul ei devenea din ce in ce mai bizar - isi sfasia hainele, manca paianjeni si carbune si isi bea propria urina.

Intre 1975 si 1976, ea a suferit 67 de sedinte de exorcizare - una sau doua in fiecare saptamana, cu o durata de pana la patru ore. In cele din urma, tanara a murit in somn. Cantarea doar 30 de kilograme.


Trailer "Exorcizarea lui Emily Rose"

Trailer "Requiem"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariualina (2011-04-09 11:53:52)
nu e de glumit cu asa ceva...am vazut live intr-o biserica ,nu e de ras nici de glumit pe tema asta..te margheaza pe viata...cum intr-o stana sunt oi si capre asa sunt si oamenii mai buni si mai rai...raul de obicei se cuibareste unde nu este credinta ...
raspunde »
muriti (2011-04-09 01:52:00)
bah astia de la crimetime nu sunt normali,de ce sunt obligat sa vad eu stirea asta pe mail? daca un copil ar citi mailu respectiv?
raspunde »
guligo (2011-04-09 00:24:50)
Da. daca exista Dumnezeu inseamna ca el a creat totul. Deci ca sa exista ceva ..ca noi, trebuie sa exista un creator, Dumnezeu. Dar daca ceva asa complex ca noi trebuie sa aiba un creeeator, atunci sigur nici un Dumnezeu su se creaza automat. DEci trebuie sa fie un superdumnezeu..si asa mai departe. Si aici avem o problema..
raspunde »
alin (2011-04-08 22:35:09)
poate vreo unul dintre voi sa demonstreze ca nu exista Dumnezeu?
raspunde »
Lucian (2011-04-08 22:35:00)
Si daca toti ar fi constienti de cele spuse de tine? III ....Incapem sa intelegem...ca umanitate ma refer....insa mai avem mult!!! Pace!!!
raspunde »
III (2011-04-08 21:57:38)
TRAIESTI INTR`UN SISTEM SATANIC FRATELE MEU...ESTI CONDUS DE OAMENI CARE FAC PARTE DIN SOCIETATI SECRETE SATANICE !!!
raspunde »
Unu (2011-04-08 20:08:42)
Deja mi se acreste de toti satanistii bolanzi, de toti ateii ***** si de smecherii lu peste....
raspunde »
Diavola (2011-04-08 19:51:36)
@freakx... Dumnezeu e o blasfemie! mai citeste si tu istoria religilor si apoi te dai mare.. cuvantul Dumnezeu NU exista..pe vremuri era doar Zeul Christis:)..si de ce ar fi sunete trucate?! crede-ma ca am trait pe viu anumite experiente extra'senzoriale insa persoanele cu mintea limitata doar la lumea materiala NU au cum sa perceapa asa ceva..si se mai mira lumea ca de ce se materializeaza imateria.... prostie omeneasca.. ignoranta+indiferenta=autodistrugere.. si apropo Freakx..:) ..vorbeste in enochiana..ce era enochiana? limba demonologilor.. mai studiaza si tu.:)
raspunde »
Freakx (2011-04-08 19:01:18)
dar voi v-ati gandit ca sunetele pot fi trucate ?:-b,si oricum daca ar fi fost posedcata ,ar fi fost pentru ca nu a crezut in Dumnezeu
raspunde »
Danny (2011-04-08 16:08:18)
@Andrei : Mi-ar fi scarba de dumnezeu asta al tau care nu se arata daca as afla ca exista si o lasat atatea suferinte pe lumea asta. Fata asta in loc sa aiba parte de un tratament o avut parte de niste copoi care i-au agravat boala sistematic.
raspunde »