marime text:

INFRICOSATOR! Tanara posedata de demoni, care a inspirat "Exorcizarea lui Emily Rose"! VIDEO

A murit dupa un ritual de exorcizare si a inspirat doua filme care te fac sa simti fiori reci pe sira spinarii - "Exorcizarea lui Emily Rose" si "Requiem". Este vorba de Anneliese Michel, o tanara din Germania, de religie catolica, despre care s-a spus ca ar fi posedata de demoni.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Suferintele fetei au fost considerate de medici drept grave afectiuni psihiatrice. Manifestarile au inceput pe cand fata avea doar 16 ani si au durat pana la moartea ei, sapte ani mai tarziu. Un ritual de exorcizare i-a provocat direct sau indirect moartea.

Ambii preoti care au tinut ritualul au fost condamnati pentru ucidere prin neglijenta. Desi initial autorizase exorcizarea, Biserica Romano Catolica si-a schimbat ulterior pozitia si a afirmat ca tanara suferea de o boala mentala.

Foarte multi oameni cred ca fata a fost cu adevarat posedata de demoni, iar mormantul ei este vizitat chiar si in zilele noastre de numerosi turisti.

Anneliese Michel
s-a nascut pe 21 septembrie 1951 si a decedat pe 1 iulie 1976. Oficial, ea a murit de foame si din cauza deshidratarii.

In 1969 a suferit primul atac epileptic. La scurt timp, a inceput sa aiba halucinatii in timp ce se ruga si a auzea voci care ii spuneau ca este "posedata". Inainte de 1973, Anneliese era deprimanta si se gandea la sinucidere. Comportamentul ei devenea din ce in ce mai bizar - isi sfasia hainele, manca paianjeni si carbune si isi bea propria urina.

Intre 1975 si 1976, ea a suferit 67 de sedinte de exorcizare - una sau doua in fiecare saptamana, cu o durata de pana la patru ore. In cele din urma, tanara a murit in somn. Cantarea doar 30 de kilograme.


Trailer "Exorcizarea lui Emily Rose"

Trailer "Requiem"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariugodbles (2011-04-20 10:46:41)
Intradevra Alina are dreptate , nu va mai dati voi atotstiutori . Diavolul exista , am vazuto o asemene exorcizare prin 1998 la mine la tara , chiar si acum am caseta , Dumnezeu exista si este mult mai puternic decat credeti voi , dar odata ce voi nu credeti in el atunci si el isi va intoarce fatza de la voi si asa deveniti posedati de demoni . Oamenii fara credinta in Dumnezeu ajung sa il venereze pe diavol si intrun final sa fie posedati de acesta ! Domnul fie cu voi !
raspunde »
DiavolaCorpse (2011-04-18 13:34:32)
@Parintele..daca tu zici asta...ce "parinte" mai esti?:P.
raspunde »
Parintele (2011-04-15 19:38:50)
In opinia mea aceste exorcizari terifiante se produc din cauza unor mici defecte televizate .
raspunde »
ToNE (2011-04-13 01:50:16)
dai un ciocan in gura sa vezi ca isi revine imediat
raspunde »
DiavolaCorpse (2011-04-12 23:25:31)
Pai daca Dumnezeu a creat totul...pe El cine l-a creat? Seth? Nergal? Asmodeus? =))... aahh @Frk multe victime ale demonilor mor in timpul exorcizarii ;) deoarece sunt forte mult superioare.
raspunde »
eu (2011-04-11 17:10:45)
De dubla personalitate a auzit cineva?Aveti idee cum se manifesta?Sunt doua persoane total diferite -pot exista un barbat si o femeie in acelasi corp etc.....Iar crizele sunt groaznice
raspunde »
Frk (2011-04-10 09:27:33)
Fata asta clar sufera de o boala mentala! Ducetiva la spiatelel de nebuni sa vedeti cum fac ,fac mai rau ca asta.Rad demonic si de ei ce sa zici ca sunt posedati de demoni ? Parintii fetei ar trebuii condamnati la inchisoare...motiv: crima cu premeditare.Au omorat-o pe saraca fata nehranindo.Si cum sa nu scoti frate sunetele alea ? Daca niste oamenii te tin de maini si de picoare si te leaga de pat apoi te bat te iti suna apa in cap ? cum ar fi pentru voi asa ceva ? Spuneti!
raspunde »
shabalaozaur (2011-04-09 21:57:30)
Nu e posedata,face asa din lipsa de *******:)))
raspunde »
Anonim (2011-04-09 19:43:34)
ce penibil! sa presupunem ca exista un "supradumnezeu"[ceea ce e imposibil] pai daca D-zeu a fst creat de "supradumnezeul" asta,atunci exista si 'suprasupradumnezeu' si 'suprasuprasupradumnezeu' s.a.m.d.? iti ai seama ce ******** ai spus?!!!?=)))))
raspunde »
x (2011-04-09 12:16:52)
Pacatosilor mai mergeti la biserica.. ca vad ce puneti niste comentarii oribile .. cum ca Dumnezeu nu exista.. Dumnezeu exista si se va intoarce pe pamant curand !
raspunde »