marime text:

IMAGINI INCREDIBILE – Stafia care bantuie barul care pe vremuri a fost casa mortuara

O stafie – asta pare sa apara in imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate intr-un bar din Marea Britanie ce functioneaza intr-o cladire care pe vremuri era casa mortuara.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Proprietarul barului din Cumbria, Andrew Batemen, a urmarit uluit imaginile de mai multe ori si n-a putut sa ajunga la o alta concluzie decat aceea ca silueta ciudata este a unei stafii. In secventa de 35 de secunde inregistrata, ciudata aparitie ce are o forma nedefinita si luminoasa se invarte in jurul unei mese, iar la un moment dat miscarile ei sugereaza ca ar sterge masa respectiva.
 
Inainte de a disparea brusc din imagine, vizitatorul misterios pare ca are pentru scurt timp silueta umana.
 
Proprietarul barului i-a povestit proprietarului agentiei de turism care are sediul in aceeasi cladire despre ciudata aparitie. Thomas Cook a vizionat inregistrarile facute de camerele de supraveghere pe care le are si a gasit imagini cel putin la fel de ciudate.
 
El a observat mouse-ul unui computer ce se misca si un monitor care se deschidea si se inchidea singur.
 
In ambele cazuri, imaginile au fost surprinse in timpul noptii. Parca pentru a adanci misterul, proprietarul barului a spus ca la un moment dat a observant ca terrierul sau a refuzat sa mai intre in bar, cainele aratand clar ca-i este frica de ceea ce ar putea sa gaseasca in interior.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuMarcho (2012-07-20 01:01:33)
a vrut si fantoma se beie o bere
raspunde »
.. (2011-12-03 10:34:41)
o fi fost vreun licurici lol;)))
raspunde »
vikytor (2011-10-08 11:23:27)
baaa! sa va fie teama de cei care sunt in viata nu de cei morti! unul mort nu iti poate face rau pe cand unul in viata iti poate da in cap in orice moment!!!!
raspunde »
BalkanianGhost (2011-09-20 14:02:37)
Pentru inceput nu luati in seama nickname-ul meu... nu are nici o legatura cu fenomenele stranii.... insa am nevoie de ajutor... platesc oricat daca imi aduce si miecineva o fantoma la fel de harnica... sa imi stearga si mie masa, sa faca curatenie... si pe cuvant ca daca e fantoma de treaba o filmez si va arat so voua ;)
raspunde »
Alex (2011-08-01 17:26:58)
e o insecta, fantomele migreaza in perioada asta din pricina caldurii deci nu poate fi vorba de asa ceva...
raspunde »
baiatdestrada (2011-07-26 14:31:17)
Mache eu sunt de acceasi parere
raspunde »
acidN1 (2011-04-12 19:45:08)
Mache e parerea ta . Faci parte din cei 99% de oameni care nu stiu ce ii inconjoara .
raspunde »
Izzz (2011-03-28 18:10:06)
Eu nu cred ca e musca, gandac, molie etc. Nu cred ca este adevarat. Doar domnu stie ce ***** ii acolo. Chestiile astea is facute numa ca sa ne f**a la cap si ca sa stam noi sa ne gadim cum o fi acolo.
raspunde »
iar diaconescu (2010-09-21 23:08:45)
bine mache ai spart gheata !!!
raspunde »
Mache (2010-09-21 20:45:40)
Sa demonstrat stiintific ca asa ceva nu exista nu se vede Concret nu se stie ceea ce este acolo ar putea fi o musca un fluture sau ori altceva,in privinta iesiri dintr-o data pe geam lasand o impesie de urma...ar putea fi chiar niste fps ale camerei de inregistrat.Dar omul asa gandeste ca exista.Daca stai si te uiti ziua pe cer si vezi un nor is poti da o multime de forme.Iar nopate merg singur(a) pe drum tot timpul ai impresia ca este cineva acolo,asa gandeste creierul omul sa demonstrat stiintific pt ca daca nar exista spaima si frica nar mai exista adrenalina ceea ce inimile nostre ar fi _______ si pct. Eu unu nu cred in asa ceva am mers singur si in padure sa cau lemne auzeam fel si fel de suntete e firesc sa stai ceva mai incordat si in suspans daca apare nu stiu daca vine cineva daca si tot asa mai departe. Cum am mai spus si ami cer scz ca ma repet ,NU CRED IN ASA CEVA !!!
raspunde »