marime text:

Galatenii si OZN-urile: "Ce dracu' e pe cer, ma?"

Zecile de lumini care au strabatut vineri noapte cerul, deasupra Galatiului, i-au facut pe unii locuitori sa pregateasca discursuri de bun-venit ori sa faca planuri de supravietuire, in caz de invazie extraterestra. Altii au jurat ca au vedenii, de la bautura si au promis sa fie mai cumpatati.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Insa pe toti OZN-urile i-au cam deceptionat: tacutele globuri portocalii, care venisera in grupuri de cate 3-4, s-au stins subit, ca niste becuri care se ard.

Zeci de galateni au asistat la spectacolul de pe cer. Luminile portocalii, rotunde, au trecut pe deasupra Dunarii si, la un moment dat, s-au stins pe rand. Dintre cei care le-au urmarit, unii s-au bucurat de intalnirea cu ET, altii au avut strangeri de inima.

In fata unui bloc, cativa tineri care se racoreau la o bere se plang ca flota de OZN-uri le-a stricat petrecerea. Cel mai deranjat este un domn: luminile s-au ivit chiar in momentul cand se lungise, relaxat, pe trotuar:

Cea mai mare dezamagire a petrecaretilor a fost ca omuletii verzi din OZN-urile portocalii nu s-au oprit macar o clipa; i-ar fi cinstit cu bere pana cand le trecea cheful de invazie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu