marime text:

Cu 1 milion de dolari poti cumpara cea mai cunoscuta casa bantuita!

Casa New Yorkeza e una de poveste! Nu pentru cele cinci dormitoare, pentru piscina sau pentru barca din curte ci pentru uriasa franciza horror construita in jurul ei.
Cu 1 milion de dolari poti cumpara cea mai cunoscuta casa bantuita!

Cosmarul din Amityville e o legenda a culturii horror, pierzandu-se de mult sirul filmelor si cartilor scrise despre casa bantuita dintr-o suburbie a New York-ului.

Totul a plecat de la Ronald DeFeo Jr, care in 1974, pe cand avea 23 de ani, si-a ucis parintii, cele doua surori si cei patru frati intr-o singura seara, transformand o locuinta de vis intr-o casa de care nimeni nu vroia sa se atinga.

80,000 de dolari a fost pretul pentru care casa a fost in sfarsit vanduta un an mai tarziu, George si Kathleen Lutz fiind curajosii pentru care masacrul n-a contat. Fix 28 de zile mai tarziu, cei doi au evacuat rapid casa si nu s-au mai intors. Povestile lor despre cele 4 saptamani horror petrecute acolo au dus la una dintre cele mai cunoscute francize de gen.

Chiar daca pretul este urias - 1.15 milioane de dolari, casa are un potential enorm. Sute de fani ai povestii trec anual prin zona si ar putea fi "agatati" usor pentru o taxa de muzeu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu