marime text:

Creatura din adancuri! A aparut si a disparut inainte ca cineva sa-si dea seama ce-i cu ea!

Stupefactie in randul locuitorilor unui orasel canadian, dupa aparitia unei creaturi bizare, adusa la suprafata dintr-un lac. Imaginile cu animalul, care are o blana lunga pe tot corpul, cu exceptia capului si picioarelor, au provocat numeroase dezbateri pe internet si nu numai.
Creatura din adancuri! A aparut si a disparut inainte ca cineva sa-si dea seama ce-i cu ea!

Vietatea a fost descoperita de doua asistente medicale, in timp ce una dintre acestea isi plimba cainele. Animalul a inceput sa adulmece apele unui lac si pana ca femeile sa-si dea seama ce se intampla, patrupedul apucase sa scoata la suprafata creatura, care parea lipsita de viata.

Dupa ce au fotografiat aratarea, cele doua femei au plecat sa anunte si restul locuitorilor, insa cand oamenii au revenit la locul descoperirii, cadavrul disparuse.

Imaginile au fost postate pe internet, iar foarte multi dintre cei care si-au dat cu parerea sunt convinsi ca animalul este ruda cu Monstrul din Montauk, o alta creatura bizara, descoperita in New York, in urma cu aproape doi ani. Pana acum, nimeni n-a venit cu o explicatie plauzibila in vreunul din cele doua cazuri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu