marime text:

NASA a descoperit un nou mod de viata!

Supriza NASA nu a venit de pe o alta planeta ci chiar de pe Terra. O forma bacteriala unica ce incorporeaza arsenicul in ADN-ul propriu poate schimba total perspectiva asupra vietii.
NASA a descoperit un nou mod de viata!

Un lac sarat ciudat din California gazduieste o bacterie ciudata care traieste din arsenic au spus cercetatorii de la NASA joi.

Bacteria nu doar consuma arsenica, dar o incorporeaza elementul toxic direct in ADN.

Descoperirea arata cat de putin cunoastem in realitate despre viata pe pamant si poate largi enorm modul in care cautam viata pe alte planete si luni.

"Viata asa cum o stim necesita anumite elemente chimice si le exclude pe altele" a spus Ariel Anbar de la Universitatea din Arizona. "Sunt insa astea singurele noastre optiuni? Cat de diferita ar putea fi viata?"

Studiul arata ca si cele mai cunoscute otravuri de pe Pamant pot fi elemente vitale pentru anumite creaturi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuPapal (2011-02-02 20:33:26)
Asa, cu cat mai multe descoperiri cu atat mai bine ;)
raspunde »
cristi (2010-12-03 10:39:13)
ESTE ADEVARAT ! ACEL NOU MOD DE VIATA EXISTA IN ROMANIA NOASTRA ! ESTE UN MIRACOL CA INCA TRAIM ,DAR ASTA DATORITRA USTUROIULUI SI MENTEI ,DAR DE LA ANUL .... TRECEM SI NOI LA ARSENIC, MERCUR SI O SA BEM APA GREA DIN MAREA NEAGRA !
raspunde »
UNU (2010-12-02 23:42:10)
Cat se mai dau ei de ceasu ****** sa gaseasca viata* p-aolo pe sus.II manca-n CU$R.Nu cred ca e deloc bine sa ne viziteze* cineva. Stiti voi sigur ca ar fi niste baieti* buni? Strabat ei juma de galaxie numa ca sa dea mana cu Obama , cum mai vezi in idiotenile americane??.Si ce-o sa fie dupa aia? ne pupa in dos pe toti si ne dau tehnologie sa parazitam toata calea lactee?? :))
raspunde »
Rares Aexandrescu (2010-12-02 20:26:47)
Au gasit un ***** .Nu inteleg de ce romanii nostri nu sunt in stare sa faca asa ceva ,,parca suntem in trecut cu 200ani in urma.Romania se destrema incetul cu incetul si o sa ajungem sa mirgam la vecinii nostri.Stau si ma gandesc ,cand ma uit la filmele horror din alte parti ale globului nu-mi pot imagina cate efecte speciale folosesc,iar romanii nostii nu sunt in stare sa faca nici un film de groaza sau cel putin ,daca fac fac unul de cel mult jumatate de ora ....si nici ma car nu fac filme de groaza ci serii de omorari sau ceva de genu violuri ..Romania se duce de rapa))
raspunde »
Predator (2010-12-02 19:21:15)
au gasit viata pe Soare si de aceea au pus poza cu el:)))
raspunde »
bogdan (2010-12-02 12:30:32)
asa mai posteaza moderatorii vietii pe crimetime ..
raspunde »
alex92 (2010-12-01 20:10:03)
de ce aratati si soarele in reportaj?...
raspunde »