marime text:

Calator in timp descoperit intr-un film cu Charlie Chaplin!

O femeie ce vorbeste la un telefon mobil. Nimic neobisnuit, nu? Doar ca scena surprinsa este dintr-un film cu Charlie Chaplin filmat in 1920!
Calator in timp descoperit intr-un film cu Charlie Chaplin!

Un mare pasionat de filme, George Clarke a fost cel care a facut descoperirea si a urcat clipul pe internet pentru ca toata lumea sa il vada. Scena este luata de pe DVD-ul filmului "Circul" si face parte dintr-o serie de imagini din spatele scenei.

In film, o femeie in varsta este vazuta in timp ce vorbeste catre un dispozitiv mic pe care il tine langa ureche. Daca filmul ar fi din zilele noastre, am presupune ca vorbeste la un telefon mobil, dar vorbim totusi de 1920. Putem vorbi oare de un calator in timp?

Intrebarile care se pun intr-o asemenea ipoteza sunt urmatoarele

  • Daca femeia ar fi un calator in timp si chiar ar vorbi la telefon, cum ar functiona dispozitivul in conditiile in care o retea telefonica nu exista in acea perioada?
  • Dispozitivul nu e un telefon mobil ci un alt gadget adaptat unor timpuri in care calatoria in timp sa fie posibila.

Daca explicatia calatorului in timp pare usor exagerata, ar exista si alte variante:

  • Femeia foloseste un dispozitiv care sa o ajute sa auda mai bine, o "trompeta" pentru ureche Lutz Ferrando. Era folosita insa doar pentru a auzi, nu si pentru a vorbi, iar femeia din clip vorbeste mult.
  • E o persoana cu probleme psihice ce vorbeste singura intr-o o cutie de chibrituri sau ceva de dimensiuni similar

Tu ce crezi? Care e explicatia pentru aceste imagini?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuandrei123 (2012-06-10 13:06:35)
se vede cat de cretin este acest specialist nu? daca ar avea un telefon/ar fi un asa zis calator in timp...cu cine dr acu ar vorbi ma la telefon?...bine...sa zicem ca ar avea cu cine sa vorbeasca (poate nu o fi singurul cu telefon/calator in timp...)...de unde dra cu cartela ma?...bine sa zicem ca unde pl m semnal?...ba scrie acolo clar ...femeia era nebuna...ducetiva la un ospiciu...o sa vedeti ca astia confunda un telefon cu o caramida...sau un bustean :-j...
raspunde »
serban (2012-03-28 15:27:42)
poate nu credeti dar femeia vb.la tel. dovada este chiar in acest scurt filmulet.eu unul am ramas masca
raspunde »
ORCINE (2010-12-17 14:04:18)
sigur vrea sa faca un ban:)
raspunde »
cineva (2010-11-08 18:40:44)
SE vede clar umbra si pelicula si modul de a umbla leit cu a tipului din fata lui si imbracamintea tipica acelei perioade.
raspunde »
mircea (2010-11-02 17:59:58)
se vede pe fatza celui care prezinta clipul ca nu a prea iesit din casa.in primul rand poate fi o reclama pentru a cumpara dvd-ul.si se stia ca Chaplin a fost mereu un vizionar asa ca la fel de bine cum ne gandim noi la masini zburatoare, si teleportare si chestii dinastea, la fel de bine se putea gandi si Chaplin la IDEEA unui telefon mobil.asa ca terminati cu comentariile lungi si vedeti-va mai departe de viata P.S.: ma enerveaza cum toate posturile serioase au luat-o ca pe o stire direct ca e calatoare in timp.mai ramane sa ziceti ca e elodia.fiti mai obiectivi
raspunde »
adi ms (2010-11-02 10:54:11)
Ce dobotoci :)) Si sa fie adevarat prin absurd, sa fii calatorit acolo cu cine ***** vorbea la telefon? =))
raspunde »
ME (2010-11-02 00:21:49)
Sunteti GAY cu totii...bai inteligentilor..daca nu aveti o explicatie..abtineti-va la comentarii stupide...secventa trebuie analizata de cativa specialisti in domeniu.PUNCT!
raspunde »
laz (2010-11-01 19:27:01)
la sfarsit spune sa cumparam dvd-ul sa ne uitam si noi sa ne convingem,cred ca are un interes sa se vanda dvd-ul si asa vrea sa faca un ban
raspunde »
nu e niciun obiect in mana (2010-11-01 08:50:06)
mai oameni buni..daca va uitati atenti la filmare in momentul knd se intoarce putin catre camera se observa ca nu tine in mana un obiect negru cum zice ala care a analizat filmarea..ea nu tine nimic in mana..se observa doar umbra mainii ei pe fata..aia e obiectul negru care se vede..de vorbit cel mai probabil vorbea cu domnul din fata..asa ca lasati vrajeala cu calatoria in timp
raspunde »
profesoru (2010-11-01 04:01:47)
daca exista in acest moment calatoriile in timp e posibil, intrebarea mea este: daca o agentie de mari smecheri pot face acest lucru trimit 1-2 agenti, ne trimit pe noi sau pe bunicile noastre, ce *****?
raspunde »