marime text:

"Bomboana mentolata" sau "meduza zburatoare" - descrierea OZN-urilor in rapoartele secrete britanice

Ministerul Apararii al Marii Britanii a publicat joi 35 de rapoarte secrete despre obiecte zburatoare neidentificate, tinute ascunse in ultimii 70 de ani. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."O nava solida, in forma de bomboana mentolata", un "inel", o "meduza zburatoare" - sunt doar cateva dintre descrierile pe care le faceau englezii care sustineau ca s-au intalnit cu extraterestrii.

In documentele iesite acum la lumina apar fotografii, desene si articole din ziarele vremii, dar si raspunsurile Ministerului Apararii la sesizarile oamenilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuPapal (2011-04-27 22:32:11)
Nu am înţeles nimic.
raspunde »
danica petru (2011-04-15 22:08:48)
dupa cat am reusit sa ma informez in legatura cu fenomenul OZN,si dupa puterea mea de analiza si sinteza a lucrurilor,cred in existenta unor civilizatii extraterestre. Se pare ca EI sunt pe aproape, lucru care dupa parerea mea e de bun augur. Cred ca in momente de cumpana pentru umanitate , ar putea fiind singura , unica si ultima solutie de salvare a speciei umane de la un posibil cataclism!
raspunde »
An (2011-03-09 17:17:56)
Ummm...seamana cu teoria lui Stephen Hawking
raspunde »