marime text:

Bivolaru prezent prin telepatie la spirala MISA de 1 Mai

Si yoghinii au zilele acestea sarbatoarea lor. La Herculane s-a organizat aseara prima spirala MISA din acest an. Cu de-acum traditionala comunicare telepatica a participantilor cu guru Gregorian Bivolaru, aflat in Suedia dupa problemele pe care le-a avut cu justitia din Romania.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Atmosfera s-a animat ca de fiecare data cand vine 1 mai, pe platoul Coronini, aflat la un kilometru de Baile Herculane. Conform traditiei, adeptii s-au asezat in spirala, tinandu-se de maini si au meditat cateva ore. Astazi yoghinii vor avea o noua intalnire. De aceasta data, conform programului afisat pe site-ul lor, ei vor intra in stare de transa, sustinuti telepatic tot de Gregorian Bivolaru.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu



alina (2011-07-06 16:53:45)
Ce fac dobitocii astia din YOGA drogati perversi si pedofili. MI-e scarba.
raspunde »
Iree (2011-05-02 18:06:29)
Astia-s sparti?
raspunde »
Efemer (2011-05-02 08:12:54)
Mare e gradina ta Doamne si multi prosti au sarit gardul :)) deci cat de prost sa fi bn acu e plina lumea de prosti .....cand ies pe strada si ma uit injur sau mai vb cu cate o persoana ....incep sa ma simt ca in zona crepusculara unde totul e pe invers :))
raspunde »