marime text:

7:07 - ora la care adeptii MISA spun ca au luat contact cu extraterestrii

Luna august nu se putea incheia fara traditionala intalnire a adeptilor MISA, la Costinesti. Ce a fost nou in 2010 fata de spiralele trecute? Aseara, yoginii si-au propus sa intre in contact spiritual cu fiinte extraterestre, spun ei, din afara galaxiei noastre.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Adeptii MISA si-au ales ieri cu mare atentie momentul de maxima intensitate al spiralei - punctul culminant, cum spun ei, a fost la ora 7 si 7 minute, seara. Asadar, totul s-a invartit in jurul cifrei 7.

Asta pentru ca totul sa fie in favoarea conexiunii cu extraterestrii, care - sustin adeptii MISA - i-ar mai fi contactat pentru a-i intreba daca vor sa vina pe Pamant. Exista si cateva conditii pe care yoginii trebuie sa le indeplineasca inainte de a se prinde in marea spirala.

De exemplu, nu au voie sa manance carne, sa consume alcool sau sa fumeze. Iar ca sa nu fie deranjati, adeptii MISA au cumparat un teren la Costinesti pe care isi vor desfasura in fiecare an intalnirile "spirituale".

Atat straini, cat si romani care s-au stabilit in strainatate au spus prezent ieri, langa Costinesti. Ce-i drept, n-au fost 6.000, asa cum se asteptau organizatorii, dar au fost de ajuns pentru a forma o spirala imensa, asa cum se vede si din elicopter.

Spirala de hiatus este formata din grupuri de cate 24 de persoane. Femeile si barbatii se prind de mana alternativ si in functie de zodie si formeaza o spirala in sens opus acelor de ceasornic.

De jur imprejur au fost asezate statii de amplificare din care se auzea muzica lui Jean Michel Jarre, ideala - spune adeptii MISA - pentru meditatie si, mai nou - pentru a crea legatura cu fiinte din alte galaxii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu