INFRICOSATOR! Tanara posedata de demoni, care a inspirat Exorcizarea lui Emily Rose ! VIDEO
INFRICOSATOR! Tanara posedata de demoni, care a inspirat "Exorcizarea lui Emily Rose"! VIDEO

A murit dupa un ritual de exorcizare si a inspirat doua filme care te fac sa simti fiori reci pe sira spinarii - "Exorcizarea lui Emily Rose" si "Requiem". Este vorba de Anneliese Michel, o tanara din Germania, de religie catolica, despre care s-a spus ca ar fi posedata de demoni.

66331 vizionari
3 iulie 2011 22:30

E o diferenta subtila intre frica si fobie, dar exista distinctii tehnice pentru aproape orice fel de teama. Unora chiar le e frica ... sa le fie frica!

(citeste toata stirea)
O fobie de COSMAR - chelnerita care se teme de .... ROSII! O politista lesbiana s-a spanzurat, dupa ce si-a acuzat colegii de homofobie
18 iunie 2011 15:25

Zecile de lumini care au strabatut vineri noapte cerul, deasupra Galatiului, i-au facut pe unii locuitori sa pregateasca discursuri de bun-venit ori sa faca planuri de supravietuire, in caz de invazie extraterestra. Altii au jurat ca au vedenii, de la bautura si au promis sa fie mai cumpatati.

(citeste toata stirea)
Invazie extraterestra la Londra! OZN-uri filmate in timpul zilei - VEZI VIDEO Intalnirile dintre astronauti si OZN-uri - CrimeTime Live Show cu Elena Lasconi. VEZI INREGISTRAREA EMISIUNII Extraterestrii beau lapte? Peste 8.000 de vaci, rapite de OZN-uri in anii '70! Marturii incredibile despre OZN-uri si extraterestri in dosarele desecretizare de Guvernul britanic!
1 mai 2011 14:22

Si yoghinii au zilele acestea sarbatoarea lor. La Herculane s-a organizat aseara prima spirala MISA din acest an. Cu de-acum traditionala comunicare telepatica a participantilor cu guru Gregorian Bivolaru, aflat in Suedia dupa problemele pe care le-a avut cu justitia din Romania.

(citeste continuarea)
7:07 - ora la care adeptii MISA spun ca au luat contact cu extraterestrii Adeptii MISA s-au strans la Costinesti - vor sa contacteze extraterestrii / VIDEO