marime text:

Violenta fara limite din scoli - CrimeTime Live Show cu Elena Lasconi VEZI INREGISTRAREA EMISIUNII!

In fiecare zi, avem noi dovezi de teribilism din partea adolescentilor. Internetul este plin de filme in care elevii se snopesc in bataie in scoala.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Teribilismul adolescentilor romani se traduce in zilele noastre printr-un singur cuvant : violenta.  Mai grav este ca totul se intampla in salile de clasa sau in imprejurimile scolilor. Inregistrarile arata nu numai violenta, ci umilinta venita atat din partea profesorilor cat si din partea elevilor. Ce se intampla cu adolescentii nostri? Si mai ales cine este responsabil? Am putea schimba ceva pentru a stopa aceste acte de violenta?

La Crime Time Live Show, Elena Lasconi va discuta aceasta tema impreuna cu psihopedagogul Aura Stanculescu si Mircea Poenaru de la Federatia Nationala a Parintilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariulexutzu (2011-05-21 12:02:07)
Vina e a tiganilor (albi sau colorati) care vin si se dau smecheri ca ei stiu pe nu situ cine, nu stiu ce, asta e problema. Totul se face pe bani si relatii = planeta fara viitor ... :)
raspunde »
Ady (2011-03-11 01:24:16)
Buna seara! Emisiunea a atins un subiect delicat din zilele noastre! Am vazut ca ati vorbit mult despre responsabilii indirecti (parinti, profesori, societate) si mai putin despre cei vinovati in mod direct. As vrea sa stiu, persoanele care au fost implicate in actele de violente prezentate de dumneavoastra, cum au platit pentru faptele lor? Credeti ca pedepsele au fost proportionale cu gravitatea faptelor? Astept un raspuns! Multumesc in anticip! La revedere!
raspunde »