marime text:

Tepe incredibile si averi facute pe spatele batranilor la Crime Time Live Show! VEZI inregistrarea emisiunii

In fiecare zi apar noi victime ale escrocilor in randul persoanelor in varsta. Infractorii aplica metode noi de inselatorie care i-ar pune in incurcatura chiar si pe cei tineri si vigilenti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Scopul lor este sa-i lase pe bietii oameni fara case, sa le vanda practic proprietatile si sa-i lase pe drumuri, dupa ce incaseaza ei toti banii. Cum sunt abordati pensionarii care le cad in plasa? Cum ii putem ajuta pe parintii si bunicii nostri sa nu fie victimele acestor escroci? Cum ii recunoastem in primul rand?

Elena Lasconi ii are astazi invitati la Crime Time Live Show pe comisarul sef Constantin Stroescu- seful Institutului pentru Prevenirea si Combaterea Criminalitatii si psihologul Jeni Chiriac.

 


Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariugigel (2011-05-24 09:57:07)
pai nu se spune ca batranii sunt mai inteligenti?...oh ****...de fapt sunt mai senili....Elena Lasconi esti frumoasa...ai vrea sa te intalnesti cu mine?...cred ca-mi poti afla adresa de mail de pe care am postat...
raspunde »
JU$TITIA ROMANA (2011-05-24 00:57:22)
La ju$titia romana nu prea are rost sa te adresezi. Sunt corupti, incompetenti si reprezinta pe cei mai mari spagari din tara. Mai bine te adresezi direct unei curti internationale, si o sa-i puna aia sa-ti plateasca si despagubire la despagubire. Scurt si la obiect... Pentru batrani: nu mai deschideti la toti boratii, toti coloratii...sa le dati un pahar de apa. Astia sunt niste infractori analfabeti la care le sta bine doar cu bratari.
raspunde »
Silvia Demeter (2011-05-23 18:19:17)
cred că bătrânii sunt victime sigure pentru excroci din mai multe motive: -1. primul dintre motive este chiar atitudinea tinerilor faţă de persoanele vârstnice. Oamenii obişnuiţi să trăiască în era consumerismului, folosind obiecte de unică folosinţă, consideră şi fiinţele care nu mai sunt active ca deşeuri umane , mai pregnant la cei care nu mai ţin legătura cu bunicii sau chiar cu părinţii, dar şi acei care stau în preajma lor, considerându-i însă ca nişte poveri în viaţa lor. 2. Şi oamenii care ajung la vârsta pensionării, supuşi stresului, îşi fac program de viitor care să se compună exclusiv din petrecerea timpului liber, fără să includă şi activităţi normale de administrare a unei vieţi autonome, responsabile şi chiar productive. Un pensionar nu trebuie neapărat să trăiască asemeni unui rentier. Este acum o problemă de stat să se califice persoane care să practice meseria de bonă! De ce nu sunt mai mulţi părinţi sau bunici care să facă această meserie??? Neîncrederea a devenit reciprocă între părinţi şi copii, existând o puternică mediatizare pentru o educaţie" profesională" a copiilor, nu neapărat şi reală, sau chiar oportună! 3.Din experienţa proprie, de la o anumită vârstă eşti expulzat din societate chiar dacă te opui acestui lucru! Remarci în trafic ca "ia uite şi leguma asta ce învârte volanul", "să plece la pensie şi să lase locul de muncă unora mai tineri care nu au loc de ei", " nu-mi da mie sfaturi, vezi-ţi de pensia dumitale" etc,etc Dacă doriţi, pot să vă trimit şi alte exemple.... ce pot să spun, eu am de gând să mă mut la ţară, să nu mă las intimidată de hoţi şi de excroci, să solicit permis de port armă, să avertizez că posed un astfel de mijloc de protecţie, şi chiar dacă voi folosi alice cu sare, când voi trage într-un agresor, să-l determin să nu mai mănânce în tot restul vieţii lor sărat, atâta sare săle implantez în fund... Atenţie!!!! Şi bătrânii să-şi poarte de grijă nelăsându-se ca o valiză în mâna copiiilor, sau pe mâna medicilor care îi umflă cu medicamente ca şi neguţători cu profit asupra cantităţii de marfă vândută..... Chiar şi statul profită de pe urma pensionarului, luându-le cu două mâini ceea ce le dă cu una....
raspunde »