marime text:

CrimeTime Live Show: Povestea spintecatoarei din Drumul Taberei! VEZI INREGISTRAREA EMISIUNII

"Spintecatoarea din Capitala"  - o femeie condamnata pentru o crima atroce a marturisit la Crime Time Live Show ce a impis-o sa-si omoare iubitul. De cind sta in inchisoare, s-a tot gindit ce-ar face in prima zi de libertate: gestul, neasteptat pentru oricine, nu-i va aduce totusi, spune ea, iertarea celor din jur.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cristina Piciorus, condamnata pentru omor calificat: "datorita prostiei mele a murit tatal meu, copii mei sunt catalogati copii de criminala si asta doare cel mai mult"

Editia speciala a emisiunii Crime Time Live Show a fost realizata de Elena Lasconi in penitenciarul Jilava. Pe parcursul interviului, criminala a dezvaluit detalii cutremuratoare despre fapta sa, a povestit cum a ajuns sa se prostitueze si a dat un amanunt uluitor - daca ar fi libera, ar merge la mormantul celui pe care l-a ucis.

"Imi este dor sa simt marea, sa merg la mormantul tatalui meu, sa merg chiar si la mormantul lui Cristi"

Dupa ce isi va ispasi pedeapsa de 20 de ani, Cristina Piciorus nu crede ca societatea o va accepta. Spera insa sa se salveze pe sine.

"Eu nu vad nicio perspectiva. Poate doar sa lucrez eu pentru mine, ca sa ma impac cu mine insami si sa imi salvez sufletul"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariuandreas dertimanis (2012-05-30 11:55:37)
Dumneu sa te binecuvinteze si sa te ajute sa-ti gasesti linistea sufleteasca
raspunde »
mihai (2011-05-10 12:46:57)
atat timp cat a fost judecata,nu mai avem nici un drept noi telespectatorii,de a o judeca .Practic , asta se vede din partea celor care au scris.hai sa ancercam totusi,sa ne punem un moment an situatia ei ! stim foarte bine ca exista oameni care au o putere de convingere foarte mare ,si care pot sa duca planuri pana la capat cu anumite persoane.(MANIPULARE TOTALA)cristina la randul ei a fost victima lui CRISTI.fata asta si-a anceput pedeapsa pentru crima asta,cu mult anainte de a o anfaptui,luand an calcul boala pe care a contactat-o pe parcursul timpului an care el o manipula.
raspunde »
MARYUSS (2011-05-02 23:14:53)
asta nu-ti da nimeni dreptu sa omori pe cineva....furi iesi dupa 3 ani talharesti iesi 7-8 ani dar sa omori e cea mai urata fapta din lume ...................si deja sufletul e la dracuuu....MSV TREBUİA SA İA ...UNU DİN RAHOVA A DAT UN PUMN Sİ A FURAT GEANTA LA O FEMEİE Sİ A MURİT Sİ A LUAT IN PRIMA İNSTANTA 25 İAR LA SUPREM A LUAT 99.9 ANİ MSV FACETİİ DİFERENTA K JUSTİTA NU AMPARTE CORECT
raspunde »
raluka (2011-02-11 20:16:16)
nu poti judeca un om, chiar daca a omorat un om,da e grav ce a facut dar trebuie sa constientizam ca oameni care ajung in penitenciar sunt "rupti" total din viata fam.si a prieteniilor. Ganditi-va daca ati sta macar o sapt incarcerati cum va-ti simti fara a avea vor legatura cu lumea din afara, sa numai faceti lucrurile banale de zi cu zi...omul se schimba in penitenciar!nu te poti juca cu libertatea unui om. Sunt infractori care nu au cunostinta si nu ii pare rau ce au facut, dar intotdeauna trebuie sa-i acorzi oamenilor o sansa. Ce a facut nu a facut bine, dar ii pare rau...
raspunde »
aurelia (2011-02-11 15:21:07)
o viata de om costa 20 ani ti se sterge cu buretele si esti un om normal --domni mei dati un post in minister --este ca un animal la panda ---a facuto odata o face si a doua oara are --e plina de ia a omorat din gelozie--cum vorbeste cum privesta timbrul voci o tradeaza inca nu e normala---trezitiva la realitate emisiuni ---mai bine va luati de anchete cum fac italieni
raspunde »
nikol (2011-02-09 19:45:29)
ce barbat intreg la minte si-ar pune femeia k care isi imparte viata sa se prostitueze pt ai satisface placerile sexuale si pt "a aduce bani in casa".....merita iertata, merita o a doua sansa.... nu o mai criticati
raspunde »
muerta (2011-02-09 11:21:48)
Acum toti ii plangeti de mila? Usor sunteti de pacalit...O persoana care isi omoara,castreaza si eviscereaza sotul...indiferent cum era nu poate fi catalogata o persoana normala.Exista divortul oameni buni. Pentru acest animal nu am altceva decat dispret,ar trebui sa primeasca aceeasi pedeapsa ca si sotul ei.
raspunde »
surprinsu´ (2011-02-08 20:55:51)
Spre mirarea mea ,doamna reporter nu a intrebat-o pe puscariasa de ce a acceptat sa traiasca o asemenea viata langa un individ ca si cel asasinat.Inseamna ca doamna reporter considera normala o asemenea viata,anormala fiind doar crima in sine.O viata ca aceea in care s-au compromis atat cel asasinat cat si asasinul nu poate avea o finalitate benigna.
raspunde »
andrei (2011-02-08 18:11:03)
pentru astfel de oameni moartea e o eliberare! puscaria pe viata la fel! ar trebui supusi muncilor silnice(ocnasi) sau torturati!!!! cum a declarat si Marius Csamparu de curand la Acasa TV ca nu regreta nicio o crima din cele 6! individul are de ispasit 135 de ani, si a zis ca moartea ar fi fost mai buna!!!!!
raspunde »
rares (2011-02-08 09:36:09)
nimeni nu ne da dreptul sa luam viata cuiva.spune ca are dreptul la a doua sansa dar eu o antreb el nu a avut dreptul aceasta sansa? plata pnt crima nu este puscaria. ci etichetarea de care vorbea
raspunde »