marime text:

Primele dovezi materiale ale posibilei prezente a extraterestrilor in Romania la CrimeTime Live Show! VIDEO

Exista dovezi ale prezentei extraterestrilor in Romania? Aceasta tema a fost dezbatuta de Elena Lasconi si invitatul sau, ufologul Gheorghe Cohal, care a vorbit despre un obiect mai putin cunoscut descoperit langa Cluj, care a primit denumirea "Calcaiul de la Aiud".  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Obiectul a fost gasit langa Aiud, in 1973, alaturi de cateva relicve de mamut, iar cercetatorii cred ca are peste 250 000 de ani.

Cum a fost gasit obiectul si ce semnificatii poate sa aiba, aflati din inregistrarea emisiunii CrimeTime Live Show.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariucristina (2012-08-25 03:34:39)
Dezinformare,manipulare,inscenare jidaneasca,facuta cu scopul de a face oamenii sa-si piarda credinta in Dumnezeu,in special pe crestini.Nu ne-a creat nimeni ,decit Dumnezeu si chiar daca multi sunt atei si resping ideea ca oamenii au fost facuti din Adam si Eva,poate exprimarea din Biblie a fost o metafora?
raspunde »
XpEriEnCE (2011-06-28 20:19:04)
auzi ca nava de transport extraterestra "ZBURATOARE"....extraordinar.......hahahaha
raspunde »
3tN0b0t@nYk (2011-05-15 09:44:42)
ce cretini,auzi si la ********* asta k cica cu bacteriile lu masa
raspunde »
ozn-istul (2011-05-13 12:42:12)
Primele dovezi exista demult, ceeace nu pot sa-nteleg este de ce se dau numai acum cand oameni-s neputinciosi, restul e manipulare grosolana, imi jigniti inteligenta schimb canalul....
raspunde »
anonim (2011-05-01 15:40:47)
in anul 1996 intr-o zi de vara in jurul orei 24 , gateam la bucutarie, ,cel mic nu avea somn si statea pe langa mine iar sotul se uita la televizor, la un moment m-am uitat pe geam , cerul era senin cu foarte multe stele iar in dreapta deasupra unui bloc( nu vreau sa dau mai multe detali ) era o nava spatiala rotunda foarte mare avea becuri in jurul ei unul langa alta rosu si verde luminau precum o instalatie de brad s-a uitat si cel mic apoi nevrand sa plec de la geam am strigat la sot sa vina sa vada si el , intr-un tirziu a venit si parca l-ar fi simtit intr-o fractiune de secunda , era sus pe cer si arata ca o stea stiam ca e o nava si nu e stea am aratat sotului pozitia ca aceea nu e stea , dar nu ma crezut. de atunci sunt ferm convinsa ca nu toate stele de pe cer sunt stele cu certitudine avem si oaspeti din alta galaxie.
raspunde »
luci tahoe (2011-04-20 21:30:04)
Mai blondu-ta dar tiu ce fel de literatura de specialitate citesti(bugs bunny..tom si jerry?) lol . 90-95% lol . Iti dau eu literatura . "The Day After Rosswell" by Philip Corso . " A.D After Disclosure" by Richard Dolan .etc Richard Dolan , Bob Dean , Steven Greer , Steven Basset...etc . Te rog bloindina inainte sa vorbesti fa o analiza stintifica nu fi oaie . Iti multumesc.
raspunde »
Anonimus (2011-04-12 20:18:47)
Cine l-a adus pe asta in emisiune frate ????? Unde a vazut el pe internet faptul ca se zice ca este o facatura ??? cum *****' a ajuns ufolog ca nu are O TREABA !! e paralel!!!! OZN-ul care seamana cu o sfera luminoasa a fost filmat din mai multe unghiuri , pe cand ce a filmat el porcaria aia se vede clar ca e o luminita refractata din spate. Dezamagire totala
raspunde »
Mircea (2011-04-10 18:14:30)
Acest penibil "ufolog" a citit si altceva decat SF? Poate daca citea si ceva fizica macar, stia sa se exprime ... "deci sa se exprime" nu sa abereze ...
raspunde »
spider (2011-03-31 12:36:19)
Ca exista sau nu extraterestrii, este o torie care inca se mai poate comenta. In orice caz, obiectul ala tare mai seamana cu asa numitul colt de senila, o gaselnita pentru atasarea la senilele diferitelor utilaje de acest gen pentru deplasarea mai facila in teren malos si se executa din Dural, un aliaj dur de aluminiu. Daca se presupune ca ar fi de natura extraterestra, de ce sa nu presupunem ca poate fi un asemenea colt de senila, datand din timpul razboiului? Daca tancul respectiv a fost lovit cu un Faustpattron (un aruncator de grenade reactive german, care dezvoltau la impact temperaturi imense) bietul colt de senila putea suferi pierderi de carbon, care sa pacaleasca analizele. Cat despre pietrele care contineau fie cltul respectiv, fie oase de mamut... Cum credeti ca a fost descoperita sticla? De la topirea siliciului in urma unor fulgere. Ori, pietrele sau rocile respective provin dintr-o exploatare de nisip. Oasele puteau exista acolo, iar faptul ca un tanc a fost lovit chiar acolo de o grenada reactiva e o pura coincidenta. Desenele de la Baalbeck sunt una, dar chestia asta de la Cluj e cam trasa de par. Dar de ce sa nu se bage in seama si ufologii nostrii? A, si inca ceva: Intamplator sau nu, ufologii nostri chiar nu au afalat ca langa Cluj exista o exploatare de nisip de siliciu care se foloseste la Turda, la Fabrica de sticlarie????
raspunde »
veta666 (2011-03-24 20:48:17)
asa este...iar asta nu-i aberatie "Obiectul a fost gasit langa Aiud, in 1973, alaturi de cateva relicve de mamut, iar cercetatorii cred ca are peste 250 000 de ani."
raspunde »