marime text:

Prea mici pentru un internet atat de periculos: CrimeTime Live Show cu Elena Lasconi! VEZI EMISIUNEA

Cazul celor doua fete de la Constanta, care au disparut de acasa, dupa ce au cunoscut niste baieti pe internet, se poate repeta in orice moment si se poate transforma chiar intr-un fenomen ingrijorator. Ar trebui sa ne puna pe ganduri procentul de 80% al copiilor cu varste intre 11 si 14 ani, care au cont pe un site de socializare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din pacate, multi dintre parinti nu realizeaza primejdia in care sunt copiii lor, pentru ca stiu mai putine lucruri despre internet decat acestia. Pe asta mizeaza si pedofilii sau traficantii de persoane, care stau la panda pe tot felul de site-uri, ascunsi sub niste profile false.

In editia de miercuri a CrimeTime Live Show, Elena Lasconi si invitatii ei vor incerca sa gaseasca solutiile pentru a stopa aceasta vulnerabilitate. Au fost prezenti in studioul emisiunii psihologul Liliana Enachescu, inspectorul Marius Giurescu, sef al Serviciului de Investigatii Criminale, sector 3 Bucuresti si comisarul Marius Tache, de la Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuLavinia (2011-07-29 01:07:59)
Nu inteleg de ce l-ati chemat pe Giurescu, pentru ca el nu este indreptatit se vorbeasca!Acest om si-a batut joc de mine, m-a manipulat asa cum a dorit el, din cauza lui mi-am pierdut toti prietenii pentru ca devenisem amanta lui, acest om a profitat de inocenta mea de fata din provincie venita la facultate in Bucuresti si m-a distrus.Mi-a promis o gramada de lucruri si pe urma si-a batut joc de mine!
raspunde »
sorin (2011-05-26 00:56:20)
ma fratilor acele fufe sint dupa cate se pare niste ***** penale care merg prin baruri iar altceva nu stiu decit sa se distreze si sa se frece pe unde apuca. concluzia o trageti voi se pare ca tipele sau distrat de minune prin baruri si prin cine stie ce paturi. aici parinti au o mare vina ca sint prea lejeri.
raspunde »
Danutz (2011-05-25 19:19:36)
Doamna psiholoaga eu la 17 ani sunt de 10 ori mai destept ca tine!! Te anut ca nu exista rau sau bine , depinde doar din ce punct de vedere privim! Daca pentru dumneavoastra ceva e rau poate pentru mine e bine!! Deci nu puteti defini ce e bine si rau!! Si credetima sunt copii la 12-13 ani mai rationali decat oameni de 30-40 de ani!! INTERNETUL E BUN!!! Riscurile sunt minime!! Asa ca nu mai tot aberati pe aici!! Cine e sa fie curva e curva si fara internet asa ca totul tine de caracterul fiecaruia!
raspunde »
molnar andrea (2011-05-25 18:28:14)
După părerea mea, internetul nu mi sa-r părea periculos, doar din cauza nemernicilor care stau la pândă pe internet, şi aşteaptă victime . De ce există asemenea oameni ca ei ? Oameni din ăştia trebuie prinşi, nu trebuie lăşaţi pe internet , şi de ce stau pe ascunşi de poliţişti ? Îmi doresc ca excrocii care stau la pândă pe internet să fie prinşi şi arestaţi la timp, de poliţişti înnainte să fie prea târziu . Pe internet excrocii nu au ce căuta, numai la închisoare . Ar trebui să fie şterşi toate reţelele în care se află excrocii , cine a fost aşa de prost care pune prostii din astea pe net ? Să fie prins şi el la fel . X(
raspunde »
X.C (2011-05-25 15:03:04)
au stat doar doua zile intr-un parc :)) nu e straniu ? a se vedea cazul unei tinere care a juns acasa dupa ce a fost exploatata in vest si in acest caz victima spune ca nu a patiti nimic rau doar ca imaginile din filajul altui caz o arata intr-o alta situatie ... Nu oricine scoate adevarul de la ele..concluzia e ca politia nu trebuie sa se lase pacalita de o declaratie confuza ...
raspunde »
X.C (2011-05-25 08:39:39)
de stopat accesul la internet e aproape impobil dinpunct de vedere tehnic doar sa fie un gen de logare pe baza bazelor de date a evidentei populatiei....Dar de ce nu discutati de cazutile concrete in care ajung tinerele sa se prostitueze ca acolo se vede clar ca sunt aduse pana la masina sau o anumita locatie si de acolo sunt luate cu forta ... poate se pune intrebarea cum sunt trecute granita si daca e bine desfiintarea controlului la vama... E aceeasi metoda care se aplica si la tinerele majore, unele sunt luate in plina zi cu martori care in general ii doare undeva.. nu inteleg de ce in ciuda nr de peste un mion de tinere identificat in doi ani, parintii acestora, prietenii, iubitii nu fac ceva pentru ele, sa ceara insprirea legislatiei si obligativitatea controlului la vama, etc ca se poate face
raspunde »