marime text:

Povestea INCREDIBILA a romancei ce a ramas insarcinata cu un extraterestru! VIDEO

Joia e ziua paranormalului la CrimeTime Live Show. In emisiunea prezentata de Elena Lasconi, psihologul Lucian Iordanescu a povestit cum a decurs intalnirea sa cu cineva care sustinea ca s-a intalnit cu un extraterestru si a si facut un copil cu el.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Iordanescu a povestit ca in 1978 era in Eforie Nord in cabinetul unui prieten medic. Intr-una din zile, in cabinet a intrat o fata pe care ambii o cunosteau prin parintii ei. Aflata in concediu, tanara acuza probleme medicale, iar medicul obstetrician s-a oferit sa ii faca un consult, fara sa fie remarcata vreo problema grava.

O zi mai tarziu, tanara a revenit la cabinet, unde a povestit o intalnire de gradul 4 cu un extraterestru cu care sustinea ca a fost si insarcinata. In urma unui nou consult, medicul constatase ca femeia nascuse cu mai putin de 12 ore inainte, desi ea nu era insarcinata cu o zi in urma, la prima intrevedere.

Ufologul Dan Farcas a comentat in timpul emisiunii cele mai cunoscute cazuri de rapiri extraterestre. Vezi aici cele mai cunoscute trei cazuri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu