marime text:

OZN-ul care ar fi putut schimba soarta Razboiului Mondial - Crime Time Live Show. VEZI EMISIUNEA

Desecretizarea dosarelor legate de fenomenul OZN in Marea Britanie a scos la iveala o intamplare care ar fi putut schimba soarta intregii omeniri: intalnirea dintre un bombardier englez si un obiect zburator neidentificat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul s-a petrecut in timp ce Al Doilea Razboi Mondial era in plina desfasurare, iar prim ministrul Winston Churchill a decis sa nu faca public incidentul, de teama ca va provoca panica, atat in randul populatiei, cat si al soldatilor aflati pe front. In plus, oamenii si-ar fi putut pierde increderea in religie, credea Churchill.

Drept urmare, intalnirea de gradul III a fost musamalizata pentru mai bine de o jumatate de secol.

Churchill nu a luat decizia singur, ci dupa o intrevedere cu generalul american Dwight Eisenhower, pe atunci comandantul fortelor aliate.

Despre toate acestea, dar si despre implicarea familiei regale britanice in fenomenul OZN, Elena Lasconi a discutat cu ufologul Dan Farcas, la editia de joi a Crime Time Live Show.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu