marime text:

"Noua generatie de hoti" - vezi integral episodul 3 din Crime Time Live Show

Hotii din zilele noastre sunt tot mai greu de luat la ochi. Se imbraca bine, se prezinta drept oameni onesti si profita de naivitatea celor care pleaca urechea la spusele lor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O asemenea situatie a fost descrisa astazi la Crime Time Live Show de sociologul Alfred Bulai.
"Multi merg in pereche, apropo de hotii de buzunare. O domnisoara care e foarte foarte draguta si se impinge in mine, imi distrage atentia in timp ce altul ma buzunareste"

Tot in emisiunea prezentata de Elena Lasconi, comisarul Aurel Calin a explicat de ce in ultimul an a scazut numarul talhariilor si au crescut spargerile din locuinte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuiuhiuguyduygeiugeihgsihghgiuohoigyahogyos8ygosidygos (2011-10-01 22:08:50)
Un sucevean cu opt clase vrea să ajungă preşedintele României de Sandrinio NEAGU (citeşte alte articole de la acelaşi autor) Băsescu, Geoană, Antonescu şi Oprescu trebuie să-şi facă griji serioase pentru alegerile prezidenţiale de luna viitoare. Un candidat surpriză îşi face încălzirea şi ameninţă că-şi va spulbera adversarii, iar apoi va trece la măsuri radicale, cum ar fi introducerea pedepsei cu moartea prin tragere în ţeapă.mesajul tau ce pretentii puteti sa mai aveti la o tara de nrbuni cum este romania? orice comentariu eu zic caeste de prisos cu toata cacofonia de rigoare
raspunde »
ion cu vaca (2011-05-06 04:51:45)
"spargatorii de locuinte sa nu ne mai treaca pragul" :))) Tare vorba asta,ei oricum intra pe fereastra :)))
raspunde »
gabi (2011-01-26 23:49:40)
frate aia sunt prea cretini dacaa ia prins garda sunt prea prosti pentru secolu asta:))
raspunde »