marime text:

Moni vine sa isi ia copilul de la Iri  - Crime Time Live Show. VEZI EMISIUNEA!

Rasturnare de situatie in crancenul razboi dintre domnul si doamna Columbeanu. Fetita cuplului, Irina, va sta cu mama cel putin pana la finalizarea divortului. Decizia Tribunalului Bucuresti a facut-o fericita pana la lacrimi pe Monica.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe de alta parte, in toata aceasta perioada, omul de afaceri trebuie sa plateasca lunar 2.000 de lei pensie alimentara pentru cea mica.

Ce implicatii juridice mai pot aparea in acest moment? Care este impactul psihologic si emotional asupra fetitei ? Despre toate acestea Elena Lasconi va vorbi astazi impreuna cu invitatii ei: avocatul Mihaela Olaru si psihologul Jeni Chiriac.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariulaurentiuBR (2011-04-05 23:50:08)
mi au placut toate emisiunile .. felicitari
raspunde »
adrian (2011-04-05 16:16:32)
bai papagalilor in tara asta numai de iri monica si zavoranu vorbiti dar de saracia care ne paste pe toti nu spuneti nimic? ce naiba ne intereseaza pe noi de iri si de materialista de monica? niste femei c.u.r.v.e care si altele din romania le-au copiat obiceiul de a se tine dupa bani...cand deschizi televizorul numai iri monica pepe si zavoranu....ce naiba nu aveti alte subiecte mai interesante? se vede ca suntem o tara de gunoieri.
raspunde »
cameleon88 (2011-04-05 15:17:02)
Credeam ca Irinel e victima in aceasta casatorie: om batran (sic!), fara dinti in gura (ar fi mancat carne proaspata si el, de!) in cautare de femei usurele cu care sa-si aline noptile insigurate... Vad ca nu m-am inselat, e propria lui victima, daca inainte era un om batran, libidinos, acum si-a ales sa fie si prost crescut si deloc-deloc Domn! A facut-o pe riscul lui, casatorindu-se cu fata aceea, despre care, la vremea aceea , numai el nu era de acord ca era fata de companie...Sper ca si-a atins scopul: nu va mai avea acces decat la animatoare bete de drogate la viata lui..La varsta lui sa nu se poarte ca un domn in ciuda limbajului spilcuit....Ea, cat si fiica ei. sper sa nu ajunga precum moculestile...
raspunde »