marime text:

"Cele mai mari primejdii de sarbatori vin din ... bucatarie!"

Pastele nu e zi de sarbatoare pentru cei care lucreaza la Urgente. In fiecare an, excesele romanilor ii aduc pe multi pe patul de spital. Invitat la Crime Time Live Show, medicul Tudor Ciuhodaru e convins ca bucataria a devenit cel mai periculos loc de sarbatori.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Aproape 250 de persoane au chemat Salvarea in prima si a doua zi de Paste dupa ce au mancat si baut excesiv, din totalul celor 900 de cazuri de urgenta la care a raspuns Serviciul de Ambulanta Bucuresti -Ilfov, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.
 
Potrivit medicului, de duminica pana luni la pranz, la SABI au fost inregistrate 1.500 de solicitari, dintre care 900 au fost urgente.
 
Din total urgentelor, 230 au fost pentru probleme digestive, 13 nasteri si tot atatea accidente auto, 40 de depresii, 21 de persoane cazute in strada, 17 come de diverse etiologii, 160 de lipotimii si sincope, sase tentative de suicid si 37 de traumatisme.
 
Marti, la Crime Time Live Show cu Elena Lasconi, psihologul Jeni Chiriac si doctorul Tudor Ciuhodaru vor vorbi despre cum excesele transforma o sarbatoare in drama pentru multe familii din Romania.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu