marime text:

Marturii incredibile ale victimelor traficului de carne vie la CrimeTime Live Show! VEZI INREGISTRAREA EMISIUNII

Luate de acasa, inselate cu promisiuni pentru o viata mai buna, dar duse pana la urma intr-o viata de sclavie sexuala. Acesta este destinul tragic al unor femei transformate cu forta in prostituate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatii pleaca de acasa in speranta unui trai mai bun, dar ajung sa fie tratati ca niste scalvi: munca multa pe bani putini sau deloc.

Dar cel mai alarmant este ca si copiii cad in mainile traficantilor de persoane: sunt luati de langa parinti si sunt dusi la cersit sau chiar la munca, desi nici buletin nu au.

Traficul de persoane a crescut in 2010 cu 50% din cauza crizei financiare. Femei, barbati si copii pleaca de acasa in speranta ca isi castiga painea de toate zilele, dar ajung victime.

Luni, intre orele 14.00 si 15.00, in studioul Crimetime Live Show acest subiect a fost comentat de Romulus Ungureanu, directorul Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane si Mihai Serban, psiholog, impreuna cu Elena Lasconi, gazda emisiunii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu