marime text:

Marturia incredibila a femeii care i-a supravietuit lui Ion Ramaru, cel mai sangeros criminal in serie roman! VIDEO

Patru femei ucise si alte sase tentative de crima - acesta este bilantul sangeros al lui Ion Ramaru, criminalul in serie care a speriat Bucurestiul la inceputul anilor 70.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Iuliana Frunzinschi a fost atacata de Ion Ramaru si a scapat cu viata ca prin miracol. A povestit la CrimeTime Live Show experienta terifianta si cum a fost afectat viata ei de intalnirea cu cel mai odios criminal al Romaniei, care a tinut sub teroare Bucurestiul in 1970.

Ramaru fost condamnat la moarte in 1971, fiind gasit vinovat pentru 4 crime, 6 tentative de omor si 5 violuri, dar si zeci de furturi si talharii.

Citeste AICI povestea lui Ion Ramaru.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariubeatrice (2011-02-09 11:00:49)
D-zeu sa o ajute pe aceasta minunata femeie,care s-a luptat atat cu viata!
raspunde »
alex (2011-02-09 10:30:45)
sa va fie rusine ca v'ati pus mintea la contributie sa convingeti biata femeie sa vina in emisiune, si sa o puneti sa povesteasca si sa retraiasca cele mai cumplite momente ale vietii ei in schimbul unei sume de bani. si tu, pzd blonda, dupa ce ca ai pus'o sa povesteasca tot tot, la sfarsit ii spui sa ne oprim aici ca nu vreau sa va amintiti lucruri dureroase. ce periculosi sunteti.
raspunde »
Gabi (2011-02-09 02:53:07)
Doamne nu imi vine sa cred!! jos palaria pt Domna Iuliana Frunzinschi,am ascultat-o si nu imi vine sa cred prin ce a putut trece!!! Toata stima,ii doresc tot binele din lume!!!!
raspunde »