marime text:

CrimeTime Live Show! Primele dovezi materiale ale posibilei prezente a extraterestrilor in Romania!

Se trag oamenii din extraterestri? Iata o intrebare la care si-au pus-o multi dintre noi si la care puteti primi niste raspunsuri joi, la ora 14.00, la CrimeTime Live Show.
CrimeTime Live Show! Primele dovezi materiale ale posibilei prezente a extraterestrilor in Romania!

Calcaiul din Aiud – o talpica dintr-un material care nu se poate alia pe pamant. E o ciudatenie care nu e expusa niciunde, are peste 250.000 de ani si este o posibila dovada a extraterestrilor pe pamant.

Va incerca sa lamureasca acest mister ufologul Gheorghe Cohal, care este invitatul Elenei Lasconi in CrimeTime Live Show.

Tot in CrimeTime Live Show veti vedea cum se pot truca imagini ca sa crezi ca sunt OZN-uri. Vor fi prezentate materiale doveditoare.

Puteti urmari aceasta emisiune pe www.crimetime.ro de luni pana vineri, de la 14.00 la 15.00, pe pagina speciala dedicata emisiunii CrimeTime Live Show.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuNINEL (2011-01-27 18:01:23)
OAMENI BUNI DE CE NE TINETI IN INTUNERIC,(MA REFER LA CE-I CARE POT FACE EMISIUNI) SI NU NE SPUNETI ADEVARU.!!!! SUNTEM SINGURI IN ACEST UNIVERS SA-U MAI AVEM SI ALTI VECINI IN SPATIU (EXTRATERESTRI)?! dACA DETINETI SECRETE DESPRE EXTRATERESTRI DEZVALUITIILE DOMNE CA NU NE DUCEM NOI SA LE FACEM RAU.AMERICANI TIN SECRET,,PENTRU CE?SE SPUNE CA AU O NAVA CARE A ESUT PE TERITORIUL LOR PRIN AN "60 SI CEVA ,CA CE ***** TINE ACEST SECRET,PARCA AR IMPARATII EI SI CEALALTA LUME.OAMENI DE STINTA AR FI BINE SA LUCREAZE IN BINELE NOSTRU SI AL CUNOASTERI.VAD ATATEA EMISIUNI DESPRE ACEST FENOMEN SI NU STIU CE SA CRED.
raspunde »
CrimeTime (2011-01-27 17:50:45)
Alex, uite aici http://*****/paranormal/3-omuleti-verzi-vazuti-in-jurul-unei-nave-la-galati-vezi-integral-episodul-4-din-crimetime-live-show.html
raspunde »
Alex (2011-01-27 17:46:26)
Salut, imi poate spune si mie cineva unde pot viziona emisiunea ?
raspunde »
ANONIM (2011-01-27 15:33:28)
Buna ziua, am un video cu un OZN filmat intro noapte sunt doua lumini care se apropie si se duc rapit, una din ele se apropie mai tare, si celalat se opreste si la sfarsit pleaca amandoua. Dar nu ma cred nimeni numai un prieten cu care eram cand lam filmat si alti 2 prieteni. Lam pus pe canalu meu de youtube: http://*****/watch?v=r9U80SOdWS4
raspunde »
Ioan Costea (2011-01-27 15:29:25)
Am urmarit emisiunea cu sufletul la gura,foarte buna idea de a face o astfel de emisiune,oamenii terbuie incet ince sa afle adevarul despre acest fenomen deloc neglijabil,am o filmare de cind am fost acasa si am mers in Poiana Brasov,intimplator,cred ca am filmat 3 obiecte doua erau la pamint si unul in aer filmarea am facuto pe virful Postavaru Abea acasa am observat obiectele cu incetinitorul.
raspunde »
drX (2011-01-27 15:07:16)
Poate Domnul Farcas revine joia viitoare :D as vrea sa il intrebati daca stie ce s a intamplat in anii `70 in anglia la ora de varf. am auzit o poveste in care s au intrerupt toate canalele si se vedeau pureci shi o figura care arata oarecum a om shi vorbea intr o engleza veche ... cum ar fi la noi latina ... dar se intzelegea si zicea nu va temeti ... o sa venim sa va salvam de la autodistrugere. chiar sunt curios daca mai stie cineva despre ce vb. foarte tare emisiunea.
raspunde »
Dima (2011-01-27 15:03:31)
Fascinant :P bv ...... e cea mai tare emisiune online :D
raspunde »
KyoDBZ (2011-01-27 15:00:01)
Va recomand sa va uitati la documentarul Ancient Aliens ambele sezoane, produs de History Chanel si la Disclousre. Le gasiti pe internet sau pe torrent. Sunt marturii si doscumentatii reale comentate de oameni de stiinta, oameni din domeniu. Dupa ce veti vedea aceste documentare veti vedea cu alti ochi acest fenomen. Ii recomand doamnei Elena Lasconi sa prezinte aceste documentare.
raspunde »
Andrei (2011-01-27 14:43:35)
Sper pe viitor in alta emisiune sa vorbiti despre david icke pentru ca intrun documentar explica ca a fost contactat de cineva din afara spatiului nostru
raspunde »
Ioan Costea (2011-01-27 14:10:32)
REFERITOR LA FENOMENUL OZN.Dea lungul vietii mele am avut ocazia in repetate rinduri sa vad anumite aparitii OZN,problema e ca daca spui cuiva despre acest fenomen in general oamenii te privesc cam suspect,nu prea am avut curajul sa vorbesc despre asta dar daca doriti as avea multe sa va povestesc.De asameni si anumite premonitii,previziuni etc.
raspunde »