marime text:

CrimeTime Live Show! Primele dovezi materiale ale posibilei prezente a extraterestrilor in Romania!

Se trag oamenii din extraterestri? Iata o intrebare la care si-au pus-o multi dintre noi si la care puteti primi niste raspunsuri joi, la ora 14.00, la CrimeTime Live Show.
CrimeTime Live Show! Primele dovezi materiale ale posibilei prezente a extraterestrilor in Romania!

Calcaiul din Aiud – o talpica dintr-un material care nu se poate alia pe pamant. E o ciudatenie care nu e expusa niciunde, are peste 250.000 de ani si este o posibila dovada a extraterestrilor pe pamant.

Va incerca sa lamureasca acest mister ufologul Gheorghe Cohal, care este invitatul Elenei Lasconi in CrimeTime Live Show.

Tot in CrimeTime Live Show veti vedea cum se pot truca imagini ca sa crezi ca sunt OZN-uri. Vor fi prezentate materiale doveditoare.

Puteti urmari aceasta emisiune pe www.crimetime.ro de luni pana vineri, de la 14.00 la 15.00, pe pagina speciala dedicata emisiunii CrimeTime Live Show.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuandreea (2011-01-24 14:32:33)
am o intrebare:copii care sunt crescuti in familii in care exista violenta domestica,adultii fiind ajung sa devina la fel ca si parintii lor?
raspunde »
D. Laurentiu (2011-01-24 14:22:49)
Sistemul monetar duce catre astfel de comportamente.
raspunde »
nelu harghita (2011-01-24 14:17:52)
varog sa spuneti de crima din sarmas harghita cum sa omorit varog
raspunde »
maria (2011-01-24 14:08:16)
as vrea sa o intreb pe dna psiholog cum sa imi inving teama de a avea un copil.....imi este frica de evolutia acestuia....sa nu ajunga un om rau,un criminal,un hot....simt ca daca ar fi asa,toata vina ar fi a mea.
raspunde »
Vera (2011-01-24 13:56:14)
Toate acestea se intampla din cauza educatiei: in primul rand cea de acasa (copii crescuti fara frica de Dumnezeu-vezi cazul Placinta,lasati de izbeliste-"lasa ca se descurca ei", copii crescuti cu cheia la "gat", copii lasati in grija vreunui bunic sau matusa,etc si parintii plecati in strainatate la munca, copii crescuti fara a fi invatati ce inseamna respectul de sine si respectul fata de ceilalti.)Acum suportam si vom suporta aceste consecinte inca multi ani.Unde sunt stramosii nosti care nu aveau prea multa carte , dar aveau in primul rand frica de Dumnezeu, dragoste de tara, si fata de aproapele si care ne-au crescut cu dragoste si respect.Va fi si mai rau.Copiii nostri nu prea au ce invata bun acum, foarte putin;din mass-media mai nimic(prostitutie,desfranare,homosexualitate,droguri, violenta,etc).Acum suportam consecintele.
raspunde »
un om (2011-01-24 13:54:40)
Cum se potriveste imaginea de emisiune de unde oamenii pot invata ceva depre prevenirea criminalitatii cu reclama emisinuii "credeti-ma nici in filmele de actiune nu gaistit ce vedeti aici" spusa chiar de "moderatoare" Se pare ca inca o data protv reuseste sa coboare stacheta si mai jos in mocirla prostitutiei comerciale pentru a castiga inca un ban in plus.. Prin pielea voastra groasa de rinocer nu aveti cum sa simtiti nimic si nu va pasa, dar sa stiti ca noi va vedem la adevarata voastra "valoare"
raspunde »
Rozmery (2011-01-24 13:50:03)
Singur lucru e cert pierd autocontrolul din vauza bauturii si a nervilor. Eu cred ca in clipa cind omoara nu gindesc locul lor sint la pshiatrie pe veci. Trist si asa au destule probleme cu viata,banni si serviciu poate ca si asta dauneaza. Cine-i de vina ?cred ca nu trebuie spus aici. O pensionara
raspunde »
DOBJANSKI LAURENTIU (2011-01-24 13:40:20)
Nu credeti ca paradigma sistemului monetar duce la tot ceea ce este pe acest site si nu numai?
raspunde »
fani (2011-01-24 13:40:04)
am si eu o intrebare de ce nu pot sa scap de o fata care imi manaca zilele.Sunt cu ia de 4 ani dar iam spus ca o lasa si tot imi spune ca nu vrea sa mai traieasca daca eu o parasesc ce sa fac datimi un sfat va rog
raspunde »
angelageta (2011-01-23 22:36:35)
ce sa mai fie cu aceasta lume?se apropie sf-ul lumii.sa incepem sa ne rugam la d-zeu
raspunde »