marime text:

Intalnirile dintre astronauti si OZN-uri - CrimeTime Live Show cu Elena Lasconi. VEZI INREGISTRAREA EMISIUNII

Daca exista intalniri de gradul trei in materie de OZN-uri, atunci cu siguranta ele au avut loc intre astronauti - aflati in acel moment in spatiu - si nave misterioase, pe care le-au surprins de foarte aproape.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Astfel de evenimente au fost confirmate, mai mult sau mai putin explicit, atat de NASA, cat si de oamenii de stiinta din Rusia.

Subiectul a fost analizat la CrimeTime Live Show, joi, de la ora 14.00. Invitatul Elenei Lasconi a fost ufologul Dan Farcas.

Emisiunea este in direct, de luni pana joi, de la ora 14.00, pe www.crimetime.ro si ProCinema.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuEva (2015-10-22 21:50:47)
Nu pot viziona nici un videoclip oare de ce?
raspunde »
Doru (2011-12-20 01:22:03)
Mi-e dor de emisiunile cu Doru Farcas.Personal,i-mi place cum povesteste-desi uni spun altceva,ca lungeste... Cand aveti de gand s-a reluati emisiunile?Cred ca sunt foarte multi care v-a asteapta!Astept reclama pentru sezonul care urmeaza!Cu mare interes. ps-oare cititi mesajele?!
raspunde »
Arad (2011-12-19 18:52:24)
nu mai faceti emisiuni?
raspunde »
george (2011-12-13 14:05:03)
cand putem vedea din nou emisiunea live?
raspunde »
costi (2011-10-22 14:36:58)
eu am avut un micro cip in posterior. nu stiu ce da cred ca extraterestrii mau vizitat noaptea .eu lam scos dar cred ca mai am un cip la antebrat . JUR!
raspunde »
Victor (2011-08-08 15:25:16)
http://*****/blog/2-0-21 Смотреть oнлайн: Контакт с Внеземными цивилизациями (2011) DVDRip acesta e un film online "Contact cu civilizatiile necunoscute" in traducere asa ar insemna. Personal sunt din R Moldova acesta e un site rusesc , cei drept e in rusa, Aici sa facut un reporj pentru teliviziunea de stat rusa OPT unde o doamna sustine ca poate vorbi cu extraterestri si chiar intra in direct cind iilua interviu,filmau , ea spune cas multe tipuri si civilizatii de extraterestrii. Moderatoarea emisiunii sa poata cineva sai traduca acest film ar face o emisiune super interesanta. eu am ramas frapat si pus pe ginduride cea ce zice ea.
raspunde »
Stefan (2011-07-26 14:54:27)
Am spus-o de multe ori celor din jurul meu cind se aducea discutia,sau se discuta despre O.Z.N.-uri cit si pe unele site-uri chiar si pe ***** sa mesrga cei ce vor sa se convinga si sa se uite la picturile de pe peretii bisericii care se afla in curtea Episcopiei Romanului,picturi care contin reprezentarile unor aparate de zbor de tip O.Z.N.,o racheta sub forma unei stele cu 8 raze,doar ca doua sunt putin mai subtiri si mai lungi,cum sunt flacarile care ies la avioanele militare cund isi tureaza motoarele inainte de decolare,sau rachetele cind sunt in aer,apoi in "tabloul" Trinitatii unde Porumbelul este in mijlocul unui oval alb care are dedesupt trei triunghiuri albe orientate cu virful in jos.Acest tablou se afla pe cupola turlei care este deasupra altarului si tot acolo putin mai jos pe un perete al acestei turle se vede si scena Inaltarii unde D-l Isus este in mijlocul unui obiect sferic si cred ca are ceva in mina.Exista si scena Botezului D-lui Isus de catre Ioan Botezatorul,unde se poate vedea in coltul din stinga sus al acestui tablou un sfert din sfera din care ies trei raze subtiri indreptate spre D'L Isus, iar cea din mijloc este mai lunga.Daca cei ce se duc sa se convinga vor avea timp suficient vor gasi si alte "chestii:interesante,ca sa nu zic ciudate.De fapt ce vreau sa zic.Picturile dateaza din 1556-1558,din timpul domniei lui Petru-Voievod, cind a fost construita biserica.
raspunde »
yo346 (2011-06-28 05:23:29)
Din ce in ce mai mult se vad OZN
raspunde »
Marcel Beleu (2011-06-27 19:18:46)
Se vede ca in romania nu prea a fost promovata gandirea sceptica si critica. Un OZN? Bun. Cum se ajunge de la un OZN la extraterestrii? "Obiect Zburator Neidentificat" poate insemna si o piatra care nu pare piatra. Si pentru restul care cred ca extraterestrii sunt printre noi, bine ... dar dovezile unde sunt? Cum stiti voi ca exista? E o mare diferenta intre viata extraterestra (inteligenta si neinteligenta) undeva in cosmos si omuleti gri/verzi care vin pe Terra sa faca drifturi pe cer cu navele spatiale, mai dao *****.
raspunde »
michael (2011-06-25 09:09:54)
eu zic asa : omul trebuie sa se apuce de scris basme ! chiar si cu extraterestrii ca le are cu compunerea ... nu stiu daca ati observat dar in ultima perioada ( cam lunga ) nu s-au mai scris basme ptr. copii asa ca asta e omul care ar putea salva situatia ...
raspunde »