marime text:

Cum sa nu te lase hotii pieton - CrimeTime Live Show cu Elena Lasconi! VEZI INREGISTRAREA EMISIUNII

Hotii de masini au prins tupeu - au nevoie de doar o clipa de neatentie din partea proprietarului ca sa actioneze si gasesc permanent noi metode de a pacali cele mai sofisticate tehnologii de protectie impotriva furtului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vedetele nu doar ca sunt ocolite de hotii de masini, ba chiar sunt tinte predilecte, pentru ca se numara printre cei care isi permit modele luxoase, de zeci de mii de euro. Poate cel mai bun exemplu este Andrei Hrebenciuc, care a ramas de doua ori fara masina, care i-a fost recuperata de tot atatea ori de catre politisti. Nici macar Gigi Becali nu a scapat, iar cazul sau este cunoscut de toata lumea.

Sfaturi pentru soferi, care sunt cele mai noi sisteme de protejare impotriva furtului, dar si pretul lor, ce face politia pentru a rezolva furturile de masini - toate aceste subiecte au fost dezbatute de Elena Lasconi si invitatii ei: comisar sef Marian Iorga, de la Serviciuri Furturi Auto si Dan Friptu, specialist in sisteme de securitate auto.

CrimeTime Live Show este in direct, de luni pana joi, de la ora 14.00, pe www.crimetime.ro si ProCinema.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu