marime text:

CRUZIME ANIMALICA - Crime Time Live Show, cu Elena Lasconi! VEZI INREGISTRAREA!

In fiecare zi suntem martori la acte de cruzime ale celor care n-au niciun fel de consideratie pentru animale. Ce ii determina sa maltrateze animalele si sa si mediatizeze aceste scene aflati la Crime Time Live Show.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Actele de cruzime ale oamenilor fata de animale sunt de neinteles. Nu mai departe de marti am fost martorii unei odioase fapte care a iesit la iveala intr-o familie nevoiasa din Ploiesti. Oamenii au pus la munca un cal batran si bolnav, pe care, pe de-asupra, nu-l mai hranisera de cateva zile. Pentru ca animalul nu se mai tinea pe picioare, proprietarul a inceput sa-l bata.

Violentza asupra animalelor ascunde de fapt potentialul de a face rau oricui, spun psihologii care au analizat acest fenomen la Crime Time Live Show.

Ce solutii sunt pentru a-i opri pe acesti oameni si de ce amenzile raman fara nici un efect, aflati urmarind inregistrarea integrala a emisiunii prezentata de Elena Lasconi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu