marime text:

Criza financiara ucide - vezi integral episodul 2 din CrimeTime Live Show!

Criza mondiala a ingrosat randurile sinucigasilor din toata lumea inclusiv din Roamnia. Cei mai afectati sunt barbatii - de 4 ori mai numerosi in randul sinucigasilor decat femeile. Astazi, la Crime Time Live Show, Psihologul Cristina Oprea a explicat care sunt gandurile care ii imping catre gestul extrem.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tot in cadrul emisiunii prezentate de Elena Lasconi, specialista in Resurse Umane, Greta Chetreanu i-a sfatuit pe utilizatorii www.crimetime.ro sa le comunice sefilor atunci cand sunt depresivi si a explicat cum insomnia, lipsa poftei de mancare si ineficienta la munca sunt semne ca ar trebui sa cautam ajutorul unui psiholog.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuExperienta (2011-02-11 20:12:20)
Astea se intampla pentru ca e un fel de atac asupra tarii. E un atac psiholog, inloc sa devii (cucerezi) putere cu arma de foc, utilizeaza psihologia ca un fel de arma de foc (si nu face zgomot, te ia pe surprindere). Este un articol publicitat de pro-teve unde zice ca doctori romani au descoperit ca o tara din strainatate vinde si follosesc to felul de pastile la romani in cand timp nu au nevoie si nu au nici o problema. Ataca guvernul la financiar si (effect domino) pe urma urmeaza sa cada totul. Nu lucru, nu mincare, omul devine desperat si cade in depresie.
raspunde »
suzy (2011-02-01 15:04:24)
imi pare rau pentru cele intimplate ,italieni sint obisnuiti sa bea apa inbuteliata ie isi permit noi romini nu avem apa de multe ori nici de spalat ,eu lucrez in italia si stiu cum se cistiga ,copiii din rominia saraci oare au dupa ce bea apa'''''
raspunde »
BFG10K (2011-01-26 14:01:28)
... Dar vezi tu, daca exista comunicare intre oameni, nu doar intre parteneri, criza economica nici nu mai exista si noi acum aveam parte de prosperitate in loc de mizerie
raspunde »
sorin (2011-01-26 11:19:49)
Nu criza financiara, nu lipsa unui loc de munca sau pur si simplu lipsa posibilitatilor materiale de zi cu zi sunt cauza acestor sinucideri si crime, cauza principala este lipsa de comunicare intre parteneri, fie parteneri de viata sau parteneri de afaceri. Daca vrem sa muncim, sa ne castigam traiul zilnic, este suficent sa vorbim, sa comunicam cu cei alaturi noua.
raspunde »